Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
1151/2705 A kérdező kommentje:
A róka ,,woke,,?
2022. jan. 2. 17:09
1152/2705 Grimfox válasza:
Nope, csak progresszív, és opportunista.
1153/2705 A kérdező kommentje:
My kind of fox.
2022. jan. 2. 17:19
1154/2705 Grimfox válasza:
Oroszok tenyésztenek háziasított rókát. 3 generációba került, hogy a teljesen vad rókából háziasított, szelíd, és változatos háziróka legyen. Jobban szeretem a vad változatot...
1155/2705 A kérdező kommentje:
Gondoltam... Lehet is tartani háziállatként?
2022. jan. 2. 17:27
1156/2705 Grimfox válasza:
Magyarországon nem tudom, itt a róka megítélése érdekes, de már Európában is sok helyen lehet, Oroszoknál meg nagy divat. Meg annál keletebbre is kezd divatba jönni. Sok amcsi is vásárol tenyésztett rókákat.
1157/2705 A kérdező kommentje:
Én eddig csak annyit találtam, hogy a helyi önkormányzat vagy ilyesmi dönt róla.
2022. jan. 2. 18:34
1158/2705 Grimfox válasza:
Akkor nincs állami szabályozás(még), hanem a helyi polgi dönti el, hogy akarja e, hogy a városban menő házirókák legyenek, vagy karótnyelt, és nem engedi.
1159/2705 A kérdező kommentje:
Menő házirókák :) Szerintem a polgármesterek nagy része olyan karótnyelt..
2022. jan. 2. 18:54
1160/2705 Grimfox válasza:
A polgármesterek nagy része rókafarmot nyitna a város közepén, ha érdekében állna, és megszedhetné magát belőle... A mi polgármestereink a rendszerváltás óta mind ilyenek voltak. De mivel ebből jelenleg nincs pénz, ezért karót nyelnek inkább. De ezt nem tartom bajnak. A róka vadállat, és ezt a vadságát meg kellene hagynunk neki. Nem kell mindent a kezünkhöz hajlítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!