Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
1161/2705 A kérdező kommentje:
Ez igaz. De olyan cukik. Sok képen olyan valótlannak néznek ki, mintha nem is igaziak lennének.
2022. jan. 2. 19:25
1162/2705 Grimfox válasza:
Sok képen a tenyésztett változat szerepel. Meg szeretik őket télen, és különböző filterekkel fotózni. Télen nagyobb a prémje, és szebb is, ha ezt különböző fénybeállításokkal kicsit megdobják, idealizált képeket lehet készíteni. Ami nem árt, mert a közvélemény a régi negatív rókaképet ismeri még mindig. Ha legalább azt látják, hogy szép, akkor az előítéletek gyengülnek. Az európai, így a magyar mesékben is a róka mindig negatív szereplő, gyerekkorban ez ivódik be, felnőtt korban pedig hogy veszettek, rühesek, lopnak a baromfiólból, stb. Kell az ellenpropaganda.
1163/2705 Grimfox válasza:
Hű, az előbb derült ki, hogy engem megszálltak a démonok! Látod, megéri feljárni gyk-ra, mert ilyenek is kiderülnek.
1164/2705 A kérdező kommentje:
Ez tetszik. Mármint az ellenpropaganda. Ha olyan valótlannak tűnő képet látok, mindig kicsit elgondolkodok, hogy a rókák tényleg ,,igazi,, állatok-e vagy vmi misztikus lények (unikornis és tsai).
2022. jan. 2. 19:43
1165/2705 A kérdező kommentje:
Hol???
2022. jan. 2. 19:44
1166/2705 A kérdező kommentje:
Mármint melyik kérdésnél? Vagy privát üzenetben tudtad meg a hírt?
2022. jan. 2. 19:44
1167/2705 Grimfox válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__115..
Az utolsó néhány hozzászólás érdekes. A másik nevesített kommentelő, meg köztem folyt a beszélgetés.
1168/2705 A kérdező kommentje:
Jajj de sok felesleges idege van valakinek.. Láttam ezt a kérdést, még amikor nagyon friss volt és nem szálltál be a válaszokba, akartam írni vmit a szabad akaratról, de inkább kitöröltem és hagytam. :)
2022. jan. 2. 19:56
1170/2705 Grimfox válasza:
When even satan raises an eyebrow, and goes on his way instead.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!