Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
1211/2705 Grimfox válasza:
Az egyik leggyakoribb fóbia.
1212/2705 A kérdező kommentje:
Nem tudtam, te vagy az első, akivel ,,találkoztam,,.
2022. jan. 3. 21:11
1213/2705 A kérdező kommentje:
Ja de én azt se tudtam, hogy ez egy fóbia.
2022. jan. 3. 21:11
1214/2705 Grimfox válasza:
Van akit nem zavar, van aki undorodik tőle, és ha lehet kerüli, és van akiből fóiás tüneteket vált ki. A fóbiák is okoznak pánikrohamokat például. Vagy hasonló tüneteket, mint a tériszony. Amúgy ez majdnem olyan, mint a rule34. Gondolj valamire, és tuti van olyan, akinek fóbiája van tőle. (Ha nem tudod mi az a rule34, ne keress rá)
1215/2705 A kérdező kommentje:
Én majdnem maxig vittem. Az én családom nem foglalkozott a pszichológiával. :)
Kezdem úgy érezni, hogy teszteled, mikor fogok utánanézni vminek, amire azt írod, hogy ne tegyem.
2022. jan. 3. 21:17
1216/2705 Grimfox válasza:
Ez tényleg olyasmi, aminek jobb nem utánanézni. Olyan oldalakra is kidobhat, ahova egészséges ember nem jár. Ami viszont hasznos lehet, az a Rule33-"When in doubth it's a man". Ha az interneten beszélsz valakivel, aki állítja, hogy nő, de kétségeid támadnak, akkor tuti hogy férfi.
1217/2705 A kérdező kommentje:
Hm.. ez biztosan hasznos tanács. Sosem volt viszont ilyennel dolgom. Nőknek is működik? Mármint ha én kételkednék benne, hogy pl 1111616 nő? :D (Nem kételkedek, csak a példa kedvéért írtam.. Bocs. :))
2022. jan. 4. 00:38
1218/2705 A kérdező kommentje:
Én a Guardian Angel-emmel veszem fel a kapcsolatot egy ideje, és akkoris hallani fogtok róla, ha nem akartok. :)
2022. jan. 4. 00:42
1219/2705 Grimfox válasza:
Persze. Ez általános internetszabály. Ha kétségeid támadnak, akkor férfi. Mondjuk itt annyira nem lényeges, ezotéria kategóriában le lehet tojni ki milyen nemű, de ha mondjuk felnőtt párkapcsolatok, vagy hasonló kategóriákban is nézelődsz, vagy ha pl csevegő, párkereső oldalakat használsz, akkor hasznos tud lenni. Alapvetően ez egy vicc, de félelmetesen igaz.
1220/2705 A kérdező kommentje:
Ez egy hatalmas féleleme lehet a férfiaknak, hogy férfival fecsegnek nő helyett. Mondjuk megértem. Dehát a világhálón mindig benne van a pakliban, hogy más ül a képernyő mögött, mint gondolod..
2022. jan. 4. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!