Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Fúúj... Mit tettél ellene?
Mi lehet a külső füst lángon belül? Szerinted..
(Unrelated: Én egyszer álmomban egy kicsi fény voltam, gyönyörű vízeséses tájon, ahol a többi kicsi fénylánggal együtt voltam, akik kétségbeesetten próbáltak meggyőzni, hogy ne menjek el onnan/tőlük, de én tudtam, hogy tovább kell mennem. Ez csak eszembejutott.)
Amennyire tudtam, elszigeteltem magam tőle. De nem tudtam "rávenni" hogy húzzon el a vérbe. Az a barátom győzte meg-nem épp politikai úton-hogy rossz ötlet volt, akivel a démon témában tanácskoztunk.
A külső füst formán belül gondolom maga a szellemi lény van. Vagy az a dolog, ami összekapcsolja a valódi szellemmel, és ez csak egyfajta kihelyezett rész. Mint amikor te egy távoli dologra koncentrálsz, és a tudatod egy része gondolatformaként testet ölt az adott helyen.
Meg tudtad fejteni az álom jelentését?
Jött a barátod és rituális elűzés történt?
Gondoltformaként testet ölt? Muszáj? Észlelhető?
Én úgy gondolom, hogy egy előző létezésemből volt egy emlék.
Nem volt jelen, online beszéltem vele. Neki jobbak voltak az érzékei is. Nem rituáléval űzte el. Volt egy érdekes módszere, azt hiszem a személyiségéből fakadhatott a dolog, ami hatott már működő mágiára, és szellemi lényekre is. A működő mágikus jelenség majdnem azonnal abbahagyta amit csinált. Végleg. Azt nem tudom, hogy szellemi eredetű lényekkel pontosan hogy működött, de nekik sem tett jót. Ami érdekes volt a dologban(többek közt), hogy önmagában nem működött, csak ha valamilyen erőhöz kapcsolta, mint valami parancsot. Ilyenkor viszont szabad szemmel is láthatóvá vált. Sajnos sosem sikerült lemásolnom, pedig amennyire tudta, elmagyarázta a lényegét. De nagyon eltérő személyiségünk volt, és a parancs jellege azon múlt, hogyan fejti ki az akaratát. Hasonlót tudtam csinálni, de csak hasonló volt, nem ugyanaz, és a hatásfokot sem közelítette meg.
Ahol az akaratod, szándékod összpontosul, ott energia gyűlik össze. Így létrejön egy gondolatforma. Rövid életű, és nem önálló. Aki érzékeny rá, az észleli. A komolyabb gyakorlók esetén a gondolatforma megközelítőleg a valódi alakjukat veszi föl. Ez nem olyan, hogy muszáj e, vagy sem. Ez egy jelenség, ami egy szabályt követ. Persze ha csak gondolkodsz mondjuk a balatonparton, az nem elég ehhez. Akkor csak körülötted jön létre a gondolatforma. Erős, koncentrált gondolat kell. Például ha megpróbálsz egy tőled térben távol eső helyen érzékelni.
Ijesztő embernek hangzik.
Mit akarhatsz egy tőled távol lévő helyen érzékelni?
Nem volt félelmetes ember. Lehetett volna, idővel, és ha ennek szenteli magát, de megmaradt kicsi, és összetört, meggyötört embernek inkább. Így is halt meg.
Kértek már tőlem olyat, hogy próbáljam meg elemezni egy adott személy(a felkérő) auráját. Legalább is amit tudok belőle észlelni. Vagy hogy egy adott személy körül van e bármi, ami nyilvánvalóan kitűnik.
Sajnálom, hogy meghalt.
Lehet tőled ilyesmit kérni?
Én is sajnáltam, mert jó barátom volt, de nem gyászoltam soká(inkább semennyire), mert az élete csak szenvedésből állt, és nem vezetett sehova. Szomorú voltam, de úgy gondolom, sok olyasmitől menekült meg, ami még borzalmasabb lett volna, ha valahogy sikerül az életbe kapaszkodnia.
Csak olyan emberekkel tudom megcsinálni, akiket ismerek, és még így is erősen kérdéses a hatékonysága. Beszélgetünk egy ideje, de nem hiszem, hogy be tudnálak határolni. Nincs elég fix pontom, amibe kapaszkodhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!