Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
 1231/2705 A kérdező kommentje:
Illetve volt...
2022. jan. 4. 16:52
 1232/2705 A kérdező kommentje:

Szóval abban a hitben fogom ringatni magam, hogy érdekel titeket ez a téma, de ha nem, lehet ellenkezni.

Felveszem a kapcsolatot az Őrangyalommal, nem a tradícinális módon, nem böjtölök, végzek bonyolult rituálékat hónapokon át. Több lépésből fog állni. Az első és a másodikat mosom épp össze. Igazából ami nagyon érdekes volt a számomra, hogy ez volt az első alkalom, hogy tudatosan el kellett fogadnom egy entitás létezését, azt, hogy van saját Őrangyalom. Semmilyen más lénnyel nem volt ilyen problémám. Ahogy túlléptem ezen, már minden megy, mint a karikacsapás. Az eleje csak mentális tapogatózás, kinyúlás. Már említettem, hogy velem nagyon könnyű filmeken keresztül kommunikálni, ha nem, most megteszem. Tegnap ilyen full üzenetet kaptam. Már voltak az előtte lévő napokban is apró jelek, amikre figyelni is kell és számítani is kell rájuk, de tegnap egy teljes üzenet volt, aminek a lényege kb az volt, hogy tudja mit szeretnék. Illetve megerősítette azt, amit sokan éreznek, hogy ez a kapcsolat olyan, mint a szerelem.

2022. jan. 4. 20:14
 1233/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Igen, van mágia szoba, csak regisztrálás nélkül nem lehet belépni.

Hát, ha nekem van őrangyalom, akkor vagy áll mellettem, és folyamatosan üvölt a fülembe-hiába, vagy ül egy sarokban, beletörődötten, és fogja a fejét(ha van neki ilyen testrésze).

2022. jan. 4. 20:50
 1234/2705 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Mindenkinek van. Mi lenne veled nélküle...

2022. jan. 4. 20:56
 1235/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Maximum úgy tudom elképzelni az "őrangyalt", hogy az a részem, egy magasabb rendű tudatosság, amihez ugyanúgy nem férek hozzá, mint a tudatalattihoz. Számomra emberi önhittség azt gondolni, hogy mindenkinek van saját őrangyala. Mintha az ember ennyivel fontosabb lenne, mint bármi más élőlény, hogy külön őrangyal állna mindegyikünk mellett. Azt el tudom képzelni, hogy néhány kivételes ember mellett, akik nagy terhet, felelősséget, feladatot vettek a vállukra, van valamilyen segítő, de számomra abszurd, hogy mindenkinek lenne.
2022. jan. 4. 21:00
 1236/2705 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam, pontosabban úgy, hogy minek lenne bárkinek is..mi lenne ez a kiváltság. Azt a választ kaptam erre, hogy ,,energia,,.
2022. jan. 4. 21:04
 1237/2705 A kérdező kommentje:
Plusz az én véleményem: Ne becsüljük le ennyire magunkat és ha kaptunk vmi extrát, ne utasítsuk el csak azért, mert megkérdőjelezzük, hogy érdemesek vagyunk-e rá. Előtte nem kell high and mighty -nak lenni.
2022. jan. 4. 21:08
 1238/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Valóban nem szabad alábecsülni az embert, mint értelmes lényt, de túlbecsülni sem. Minden esetre eddig csak olyan szellemekkel találkoztam, amik ideiglenes megfigyelőként voltak körülöttem. Volt amelyik hónapokig. Mondjuk pont az a típusú szellem volt, amivel emberi fogalmakkal piszok nehéz kommunikálni. Ő nem értett engem, én se őt, annyi derült ki, hogy figyel. De ez is csak egy behatárolt ideig volt így. Az őrangyalod térben ott van a közeledben?
2022. jan. 4. 21:24
 1239/2705 A kérdező kommentje:
Még csak leírásra hagyatkozva mondhatom azt, hogy igen. Még nem érzékelem ,,úgy,,.
2022. jan. 4. 21:39
 1240/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Lehet hogy ha lesz motivációm, körülnézek én is magam körül kicsit magasabb tartományban, mint ahol azt nézem, van e valami a közelben, ami zrikálja az életemet. Ha valami egyértelműen itt van, azt "látom", megnézem, mi van a nem annyira egyértelmű tartományban. Eddig ott csak egy valamit láttam, de az biztos hogy nem őrangyal volt. Vagy bármi más pozitív...
2022. jan. 4. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!