Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
1241/2705 A kérdező kommentje:
Mi volt az? Tudod?
2022. jan. 4. 22:52
1242/2705 Grimfox válasza:
Nem tudom mi volt az, de mindig ugyanazon a ponton találtam, amikor megnéztem, és csak részben volt "látható". Valószínűleg csak a legalacsonyabb szintű részét láttam, a nagyobb része olyan tartományban lehetett, amit nem tudtam észlelni. Plusz teljesen biztos vagyok benne, hogy igyekezett elrejteni magát. És hát nem a pozitív, vagy semleges kategória volt. Mivel rejtőzött, a jelenlétéből nem igazán éreztem semmit, csak az alapján tudom, hogy kellemetlen dolog volt, hogy ami pozitív, és semleges, azt valamilyen fényes dologként jeleníti meg az elmém, amikor észleli. Ez meg olyan volt, mint az égő gumiabroncs füstje. Kinézetre is füstszerű volt. Igazából még azt sem tudom megmondani, hogy eltűnt e, vagy még mindig itt van, csak óvatosabban.
1243/2705 A kérdező kommentje:
Érdekes. Ha annyi füstöléstől nem megy sehova, mint amennyit szoktál csinálni.. Vagy visszajön.. Nem félsz tőle?
2022. jan. 5. 12:33
1244/2705 Grimfox válasza:
A füstölés önmagában nem csinál semmit. Az is fizikai jelenség, csak a fizikai világhoz legközelebbi dolgokra hat valamennyire. Rituáléval egybekötve még lehet valamennyi hatása. A komolyabb próbálkozások a látható részt valamennyire csökkentették, de nem szűnt meg teljesen. Abban sem vagyok biztos, hogy a valódi lényege az itt van, és nem csak egy része van a közelemben. Bár most ellenőrize tény, hogy közelebb van, mint mikor legutóbb ellenőriztem. Szellemi értelemben is, és térben is. Már nem ugyanott van, ahol korábban. Bár ez lehet egy teljesen eltérő dolog is, mivel némileg másképp néz ki, csak a füstszerű rész egyezik. Nem félek tőle, nem okoz olyasmit, amit közvetlen neki tulajdonítanék, bár most alaposabban megfigyelve, és "hozzányúlva" nem épp kellemes érzés az, ami a mellkasomban hátramaradt. Jelenleg kb egy méterre van tőlem balra. Eddig a szoba túlfelén volt hasonló. Gyakrabban kéne ellenőriznem. Azt viszont nehéz lesz ellenőrizni, hogy ez ugyanaz e, mint ami korábban kicsit távolabb volt. Mást viszont most nem láttam a szobában, csak a kellemetlen érzéseimből, és gondolataimból keletkező alaktalan felhőket.
1245/2705 A kérdező kommentje:
Most ez csak egy légbőlkapott kis butaság de nem lehet, hogy ez a betegséged alakja?
2022. jan. 5. 13:00
1246/2705 Grimfox válasza:
Gondoltam rá, de az nem a szobámban lenne fixen, hanem hozzám kötődne. És sokkal aktívabb lenne. Megeshet, hogy kihasználja a betegségemet, vagyis ami abból származik, de nem tűnik úgy, hogy ez okozza. Túl passzív, és amikor kontaktusba kerülök vele, akkor sem okoz tüneteket.
1247/2705 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolnám, hogy ha a szobádban vagy a legtöbbet egy helyen, ott gondolkozol sokat stb, akkor maradhatna ott egy helyben. Aktívnak nem kellene feltétlenül lennie, elég aktív a testedben.
De ez csak egy gondolat, ami kevésbbé ijesztő, mint az alternatív. A ,,logikus,, magyarázat keresése.
2022. jan. 5. 13:13
1248/2705 Grimfox válasza:
Azt meg tudom állapítani, hogy a testemen belül nincs része, és nincs is kapcsolata a testemhez. Maximum olyasmivel lép kapcsolatba, ami már elhagyta a testemet(nem a fizikait). Noha az alakja füstszerű, de nem szétterjedt. Egy nagy gyertyaláng formát képzelj el, csak határozatlan körvonalakkal, sötét színű füsthöz hasonló "lánggal". Az előbb, amikor ellenőriztem, valamennyire sikerült átlátnom ezen, és van a füstön túl is valami, de azt meg nem mondom, mi. Amikor a szoba másik felén volt, nem láttam ilyet(mondjuk nem is hiszem hogy tudtam), ezért simán előfordulhat, hogy ez valami más, mint ami ott volt, csak vannak hasonló tulajdonságai. De haszna is volt ennek az ellenőrzésnek, rájöttem, hogy hogyan tudom könnyebben kiterjeszteni a tudatomat a szobára észlelés céljával.
1249/2705 A kérdező kommentje:
Mekkora láng?
2022. jan. 5. 13:31
1250/2705 Grimfox válasza:
Nem tudom pontosan, elég nehéz fizikai dimenziókban behatárolni. Nem olyan keskeny, mint az, aminek csak a füst formáját láttam, de így sem túl széles, és szerintem amit láto belőle, nem magasabb fél méternél, de nem a talajtól kell számolni, mert nem ér le a földig. Valamivel a padló fölött van az alsó vége, és nekem olyan torzó magasságban a közepe. A láng csak hasonlat az alakja miatt, semmi tűz jellegűt nem mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!