Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
 1301/2705 A kérdező kommentje:

Akkor jó, hogy nem feszegetem.:)

Hát gondolhatod, hogy én a tulajdonsággal rendelkező lénnyel értem el.... Hogy a magja meg volt-e? Gondolom. Legalábbis állítólag a nők rendelkeznek azzal a tulajdonsággal, hogy meg tudnak nyugtatni felzaklatott/ideges/agresszív embereket.

Tényleg olyanokra lehet, ami tényleg szükséges, mert őszintén kell, hogy akard az a tulajdonságot. De ha te nem akarsz rendszeretőbb és szorgalmasabb lenni, akkor nem fog menni..?.. :D

2022. jan. 6. 14:34
 1302/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Szerintem az minden egészséges emberben megvan, legalább csírájában. Empátia, és türelem keveréke. Pszichopatákban kétséges. De nem hiszem, hogy meg lehet végleg szerezni olyan tulajdonságot, amivel nem rendelkezel. Például így nem lehetne megoldani egy pszichopata teljes empátia, és lelkiismeret hiányát. Ez kb olyan, mintha moszatot próbálnál sivatagba ültetni.

Nem tudom, hogy menne e, ha nem akarom igazán. Ha pontosan végzem a módszert, valami hatása biztos van, még ha a motiváció nem is ad neki plusz energialöketet. De ha el sem végzem a technikát, mert nem vagyok motivált, akkor tuti nem lesz hatása :D

2022. jan. 6. 14:54
 1303/2705 A kérdező kommentje:

Akkor nem vagyok pszichopata. Ezekszerint. :) Még ami nagyon érdekes, hogy lassan épült fel, néhány hét/hónap alatt. De ezt tudtam, csak elfelejtettem utána.

Na jó, így tényleg nem fog menni.:D

2022. jan. 6. 14:58
 1304/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Egy érzelmi képesség esetén még ez is elég gyors növekedés. Érzelmek tudnak gyorsan felépülni, és leépülni, de a képesség ezekre az érzelmekre lassan bontakozik ki természetes esetben, nem hetekben mérhető idő alatt.
2022. jan. 6. 15:33
 1305/2705 A kérdező kommentje:
A képességem nem növekedett, a hatásom igen.
2022. jan. 6. 15:55
 1306/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Ha képes vagy hatékonyabban kifejezni az adott érzelmet, érzelmi tulajdonságot, az nem ugyanaz, mintha a képesség növekedett volna meg? Nem feltétlen szereted jobban használni, mint előtte, de jobban képes vagy rá.
2022. jan. 6. 16:04
 1307/2705 A kérdező kommentje:
Olyan, mintha a legapróbb erőfeszítésem fel lenne nagyítva.
2022. jan. 6. 16:10
 1308/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Ezt te tudod jobban megítélni, mert te érzed, éled át, én csak elméleteket tudok gyártani. Ebben a kérdésben a te szavad a mérvadó.
2022. jan. 6. 16:16
 1309/2705 A kérdező kommentje:

Gyárts elméleteket! :)

Amúgy nem szeretem jobban használni, nem érzem magam képesebbnek rá, de ha szükséges és a legapróbban kifejezem, a másik fél úgy éli meg, mintha elég erős lenne ez a képességem.

2022. jan. 6. 16:20
 1310/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Valószínűleg mert amikor kifejezed, akkor az erősnek látszik. Legalább is mások szemével nézve. Kétlem, hogy amolyan megtévesztés jellegű lenne, hogy valami kicsit nagynak éreznek.
2022. jan. 6. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!