Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Akkor jó, akkor egyértelmű lesz, ha vmi nem érdekel téged. :)
Izgalmas elképzelni, hogy milyen vagány tulajdonságokat lehetne felvenni így, de biztos, hogy őszinte vágy nélkül nem sikerülne. El lehetne készíteni a saját karaktered, mint egy videójátéban.
(Azért nem többnapos folyamatos rituálé volt, de ezt tudod.) Most nem tudom fejből, hogy mennyi nap volt (4-5), ,,kapukon kellett átlépni,,. Az utolsó napon volt az a bizonyos utolsó rituálé, ami olyan intenzív volt, hogy még amiatt nem ,,válogattam,, sőt, nem is gondolkodtam újabb qualityn.
Tudatállapotváltást én words of power -ekkel érem el. Mármint azok ismételgetésével.
Meg miért dolgoznál ennyit valamiért, amire nincs is szükséged? Ha valamire nagy szükséged lenne, szerintem belevágnál megint.
Nálam attól függ, melyik tudatállapot a cél. A hipnoid állapotot például pár másodperc alatt el tudom érni, azt, amit általában alfának neveznek úgy egy perc alatt, ennél mélyebbet csak lépcsőzetesen, általában a relaxáltból tudatállapotból(alfa).
Igen, igazad van. Arra is gondoltam, hogy ,,maaajd,, ha már nincs más dolgom, akkor előveszem és alakítgatom a karakterem. Most van más dolgom.
Második bekezdésedről fogalmam sincs, zöldebbnél zöld a fülem.
A zöld fülön segít, ha a temperát rendeltetésszerűen használod. (bocs, muszáj volt)
Nekem is elő kellene venni sok dolgot, de nem azért nem teszem, mert más dolgom van.
Viszont felfedeztem egy vicces módszert, amivel 100%-os arányban tudok magamnak ASMR-t előidézni. Nem jó semmire(tudtommal/eddig), de vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!