Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
 1321/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Igen, értettem, hogy hogy értetted. Nem csak azért társalgok veled erről, mert téged érdekel. Én is kíváncsi vagyok. Mások tapasztalataiból is lehet tanulni, nem csak könyvekből, és saját tapasztalatokból. Elég rossz vagyok abban, hogy olyasmiről beszélgessek, ami nem érdekel. Tudom hogy önző dolog, de sosem állítottam, hogy nem vagyok önző.
2022. jan. 6. 19:21
 1322/2705 A kérdező kommentje:

Akkor jó, akkor egyértelmű lesz, ha vmi nem érdekel téged. :)

Izgalmas elképzelni, hogy milyen vagány tulajdonságokat lehetne felvenni így, de biztos, hogy őszinte vágy nélkül nem sikerülne. El lehetne készíteni a saját karaktered, mint egy videójátéban.

2022. jan. 6. 19:44
 1323/2705 A kérdező kommentje:
Grimfox, most őszintén.. Ha önkielégítesz a lányok képeire azzal ,,be tudod-e vonzani,, ??? :D Eldobom az agyam.
2022. jan. 6. 19:46
 1324/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Ez olyan, mint amikor RPG-ben felveszel skill-eket, amik az osztályod számára elérhetők, de nem kötelező megtanulni őket, csak lehetőséged van rá.
2022. jan. 6. 19:47
 1325/2705 A kérdező kommentje:
Tényleg! Vajon elég lenne-e az a vágy, hogy megszerezd a skill-t vagy a kifejezett skill iránt kell?
2022. jan. 6. 19:50
 1326/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Hát, az alapján, hogy több napos rituáléba került neked, szerintem azért elég komolyan meg kell dolgozni a "skill-ért". Meg hiába vágynék olyasmire, amire nem vagyok alkalmas, vagy nincs meg hozzá az alap. A tudatállapot váltás képességét is elég sokáig kellett gyakorolni, hogy sikerüljön. Mondjuk ennek a nagy része a próbélkozás, a trial and error volt, de amikor már sikerült, akkor is elég soká tartott.
2022. jan. 6. 20:01
 1327/2705 A kérdező kommentje:

(Azért nem többnapos folyamatos rituálé volt, de ezt tudod.) Most nem tudom fejből, hogy mennyi nap volt (4-5), ,,kapukon kellett átlépni,,. Az utolsó napon volt az a bizonyos utolsó rituálé, ami olyan intenzív volt, hogy még amiatt nem ,,válogattam,, sőt, nem is gondolkodtam újabb qualityn.

Tudatállapotváltást én words of power -ekkel érem el. Mármint azok ismételgetésével.

2022. jan. 6. 20:07
 1328/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Meg miért dolgoznál ennyit valamiért, amire nincs is szükséged? Ha valamire nagy szükséged lenne, szerintem belevágnál megint.

Nálam attól függ, melyik tudatállapot a cél. A hipnoid állapotot például pár másodperc alatt el tudom érni, azt, amit általában alfának neveznek úgy egy perc alatt, ennél mélyebbet csak lépcsőzetesen, általában a relaxáltból tudatállapotból(alfa).

2022. jan. 6. 20:17
 1329/2705 A kérdező kommentje:

Igen, igazad van. Arra is gondoltam, hogy ,,maaajd,, ha már nincs más dolgom, akkor előveszem és alakítgatom a karakterem. Most van más dolgom.

Második bekezdésedről fogalmam sincs, zöldebbnél zöld a fülem.

2022. jan. 6. 20:46
 1330/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

A zöld fülön segít, ha a temperát rendeltetésszerűen használod. (bocs, muszáj volt)

Nekem is elő kellene venni sok dolgot, de nem azért nem teszem, mert más dolgom van.

Viszont felfedeztem egy vicces módszert, amivel 100%-os arányban tudok magamnak ASMR-t előidézni. Nem jó semmire(tudtommal/eddig), de vicces.

2022. jan. 6. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!