Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
1331/2705 A kérdező kommentje:
:) OK :)
Miiiit fedeztél fel? Ha leírod, kipróbálom. 24 órán belül.:)
2022. jan. 6. 21:08
1332/2705 Grimfox válasza:
Nem tudom mmásnak is működik e így. Leülök lepke ülő pozícióba(talpak összeérnek, térdek oldalra), összeszorítom a mellkasom előtt a két tenyerem, és némi erőt fejtek ki, hogy összenyomjam őket. Közben kicsit előrehajtom a fejem, és kapok egy enyhe ASMR érzetet, főleg fejtetőtől tarkóig. Ha a mutatóujjaimat összeszorítva a hegyüket behajlítom közben, és mély, mellkasi levegőt veszek, sokkal intenzívebbé válik. Nem tudom miért. Gondolom valami idegi kapcsolás. Belégzéssel eleve tudok magamnak spontán ASMR élményt okozni, és enyhét csak úgy spontán is, de ilyen "jógapózban" még nem csináltam ezelőtt. Kisujjal is működik, kb akkor a legerősebb, amikor a behajtott ujjak vízszintesbe jönnek, és csak a hegyük ér össze.
1333/2705 A kérdező kommentje:
Vajon kipróbálhatom-e ezt akkor is, ha soha nem csináltam ilyesmit?
2022. jan. 6. 21:33
1334/2705 Grimfox válasza:
Miért ne? Ez csak egyfajta idegrendszeri reakció. Persze fel lehet használni másra is, de amíg csak játszol vele, addig egy furcsa, vicces érzés, nem több.
1335/2705 A kérdező kommentje:
Jó, holnap kerítek rá időt. Mi másra lehet felhasználni játékon kívül?
2022. jan. 6. 21:56
1336/2705 Grimfox válasza:
Szerinted ha egy erőteljes impulzus fut végig az idegrendszereden, az mi lehet? Nem érzékszervből ered, de ki lehet váltani érzékszervi úton is. Mindig kellemes dolog váltja ki. Ha próbálod, tudod irányítani. Szinte mindig a háton, és a karok külső felén fut végig, illetve a fej hátsó részén, egészen a homlokig. Mivel az idegrendszert aktiválja, így fizikai energia is, de irányítható akarattal, így nem fizikai is. Valamilyen pozitív eredetű életerő aktív(yang)áramlás. Irányítható chikung segítségével. Én eddig jutottam az elemzéssel, minden más feltevés.
1337/2705 Grimfox válasza:
Kifelejtettem, hogy a szándékosan előidézett hullámok halmozhatók. Irányítva egy bizonyos testrészbe fókuszálhatók. Például a kezekbe, vagy a fej különleges részeire.
1338/2705 A kérdező kommentje:
:O De nem lesz ebből energia orgia, ugye?
2022. jan. 7. 05:24
1339/2705 Grimfox válasza:
Nem. Az ASMR spontán szétoszlik, ha nem tartod egyben direkt. Általában nem is szokták irányítani, csak végigfut a fejen, és a gerincen, néha a vállakon, és ennyi. Mint valami kellemes borzongás.
1340/2705 A kérdező kommentje:
Valami történik, az biztos. :) Nekem főleg a fejtetőn.
2022. jan. 7. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!