Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia
iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az
útját, viszont attólmég szeretne néha
gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
1381/2705 A kérdező kommentje:
Abba a csapdába nem szabad esnem tudom, hogy várom az eredményeket. Talán ezzel kell majd most megkűzdenem, remélem nem.
Szerintem attól függ, mennyi energiát fektetsz a dologba, és mennyire bonyolult a dolog, amit el akarsz érni. Ha anglia királynője akarsz lenni, és sikeres rituálét végzel, akkor egy következő életedben még akár teljesülhet is. Ha rakottkrumplit akarsz enni, akkor akár még a héten(tudom hogy péntek van). Nem tudom, hogy menet közben táplálod e a létrejött gondolatot, ami valóra fog válni, vagy a káoszmágia módszereit követve amennyire lehet, elfelejted. Szerintem ha a siker gondolataival folyamatosan megerősíted a kész mágikus formulát, akkor gyorsabban létrejön, amit akarsz. Bár ha görcsölsz rajta, az biztosan akadály. A sikerélmény is biztosan segít. Az önbizalom növeli a hatékonyságot.
2022. jan. 7. 20:20
1383/2705 A kérdező kommentje:
Aktuális update az Őrangyalomról:
Mivel nem tudtam nem olvasni tovább a könyvet az első lépésnél, és mivel 7 lépés valójában, habár mágikus tevékenység, de egy intuitív munka, amivel közelebb vonzod magadhoz az Angyalt, konkrétabb kapcsolatot építesz ki különböző gyakorlatokkal, nem tudom megállni, hogy ha úgy jön, természetesen ne hajtsam végre valamelyiket. Habár egyik lépésre sincs időintervallum megkötve, amíg végezni kell, azért nem ajánlott egy nap alatt letudni és kész. Például tegnap egyszercsak átadtam fájdalmat az Őrangyalomnak, gondolkozás nélkül, mert természetes volt. Majdnem beleestem abba a hibába, hogy az utolsó fejezetet is vadul elolvasom a könyvben, ahol konkrét sigilek és rituálé van a kontakthoz, de sikerült megállni. Nem akarom elsietni.
1384/2705 A kérdező kommentje:
Nem felejtem el, átadom és tudom, hogy segítséget kapok. Ebben segíthetnek a sikerek, hiszen így tudom, hogy nem a levegőbe beszélek az entitásokhoz.
Miért adod át a fájdalmat az őrangyalodnak?
2022. jan. 7. 20:36
1386/2705 A kérdező kommentje:
Mert fáj és ha átadom, nem fáj.
Eddig eljutottam én is a gondolatmenettel. Bár ha nincs mélyebb jelentősége, akkor nem firtatom.
2022. jan. 7. 20:41
1388/2705 A kérdező kommentje:
Végig lehetne így dolgozni az összes múltbéli traumát, de erre nem állok készen. Még. De nem muszáj..
1389/2705 A kérdező kommentje:
Néha eszembe jut, hogy ha fizetnék is egy pszichológusnak, akkorsem érdekelnék a problémáim.. Ez kicsit olyan, mintha találnék egy pszichológust, akinek még fizetnem sem kell és biztos, hogy érdeklik a gondjaim és még csak szégyellnem sem kell magam előtte.
1390/2705 A kérdező kommentje:
Amúgy kapcsolat kiépítés a célja.
Kapcsolódó kérdések: