Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
 1391/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Áh, értem. Így már kissé világosabb a kép. Mondjuk én másként közelíteném meg ugyanezt a témát, de gondolom a módszer, amit használsz így működik.
2022. jan. 7. 20:59
 1392/2705 A kérdező kommentje:
Közelebb vonod a síkodhoz azt, aki amúgyis mindig veled van.
2022. jan. 7. 21:12
 1393/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Egy sűrűbb, korlátozottabb közegben létezni nem okoz szenvedést egy szellemi lénynek, ami amúgy elvileg magas síkon létezik gyárilag? Az emberhez közeli síkok eléggé...pöcegödör jellegűek. Láttam már olyan szellemet, ami elég közel volt a fizikai síkhoz, hogy szabad szemmel éppen hogy csak, de látható volt. Konkrétan oszlásból, rothadásból táplálkozott. Ez van a szellemi síkon legközelebb fizikaihoz. Persze értem én, hogy ne idáig akarod lehúzni. Csak felmerült bennem a gondolat.
2022. jan. 7. 21:19
 1394/2705 A kérdező kommentje:
Igen, ez így rossz megközelítés. Direkt csatornát építek ki?
2022. jan. 7. 21:23
 1395/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Az már egy logikus lépés. A kecske is megmarad, és a káposzta is levélzöldség. Biztos vannak szellemek, a nagyobb kaliberűek közöt, amik képesek ideiglenes testet felvenni alsóbb síkokon(olvastam is ilyenről, de még 20 éves korom előtt, így kb ennyi maradt meg belőle), de nem maradnak ott. Nem tudom, hogy ez az őrangyal dolog milyen kaliberű. Azok a szellemek, amikkel én tudok bármiféle kapcsolatot létesíteni, tuti nem merülnek le olyan síkra, ahol eredetileg nincsenek jelen.
2022. jan. 7. 21:30
 1396/2705 A kérdező kommentje:
És mit gondolsz arról, ha láthatóvá is válhat? Nem folyamatos és fizikai testtel, de láthatóvá.
2022. jan. 7. 22:58
 1397/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Ez inkább szerintem az észlelő elméjének ideiglenes "kiélesedése", mint a magasabb rendű szellem láthatóvá válása. Eddig csak a fizikai szint határát karistoló dolgokat láttam, és még azok közül is csak egyben vagyok biztos, hogy fizikai szemmel volt látható. Egy magasabb szintű szellem esetén inkább azt tudom elképzelni, hogy ráhangolódsz, és ezért észleled úgy, mintha látnád. Kb mint ahogy én "látom" a környezetemben lévő szellemek egy részét, csak helyette nyitott szemmel, mintha a valódi látás terméke lenne.
2022. jan. 7. 23:10
 1398/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Persze nem zárom ki, hogy van ami láthatóvá akar válni valamilyen formában, ezért valami sűrűbb dologba öltözik, ami könnyebben látható, csak ilyet még nem tapasztaltam.
2022. jan. 7. 23:11
 1399/2705 A kérdező kommentje:

Erről majd írok délután, amikor éberebb vagyok.

Most csak azt írom le még mára, megfigyelésképpen, hogy ha beszélek az Angyalhoz, felmelegednek a kezeim, elég erősen.

2022. jan. 8. 02:29
 1400/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Azt tudom, hogy a tenyereken van két kapu a külvilág felé, ezek a szívburokhoz vezető életerő csatornán helyezkednek el. Az érdekes, hogy nem a fejen található kapu aktív.
2022. jan. 8. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!