Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
 1441/2705 A kérdező kommentje:
Ma olyan kis nyomott vagyok, úgy örültem, hogy megláttam a Dm-ben egy vízangyal nevezetű kollagén tartalmú új kisüveges innivalót. Megittam. :)
2022. jan. 10. 18:13
 1442/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Szakáll elvárás varászlók számára? Maximum az ókori, középkori zsidó kabbalistáknál. A zsidó férfinak nem szabad nyírnia a szakállát(ma már nem tartják). Kabbalista pedig csak a 30. életévét betöltött zsidó férfi lehetett(körül volt metélve, és a helyi zsidó közösség tagja volt, kívánatos szellemi, és erkölcsi tulajdonságokkal). 30 éves korára csak annak a zsidó férfinak nem volt szakálla, amelyik nő volt...
2022. jan. 10. 18:23
 1443/2705 A kérdező kommentje:

:D Ezen jót nevettem.

Megfelelsz a követelményeknek?

2022. jan. 10. 18:28
 1444/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Nem. Nagyon sok szempontból nem. Először is, nem vagyok zsidó származású, de még csak zsidó valású sem. A zsidó istent még csak nem is tekintem istennek. Emellett nem rendelkezem a kívnatos szellemi, és erkölcsi tulajdonságokkal sem. Nekem akkor se működne a kabbala, ha az egészet bemagolnám, és megérteném.
2022. jan. 10. 19:30
 1445/2705 A kérdező kommentje:
Pedig annyira zsidó származásúnak tippeltelek volna. Azt tudtam, hogy nem vagy vallásos stb.. Ez egy trükkös kérdés volt. :D
2022. jan. 10. 19:36
 1446/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Abból, hogy székely-magyar rovást használok a "sigil"-jeim készítéséhez, már megtippelhetted volna, hogy zsidó származású biztosan nem vagyok. Mondjuk régen említettem a dolgot, és csak úgy mellékesen.
2022. jan. 10. 20:00
 1447/2705 A kérdező kommentje:
Nekem nem zárta volna ki és nem is emlékeztem..Mert magamból indultam ki. Mármint abból, hogy mindenki azt csinál amit akar. Magasabb felettem a káosz mágia hatása, mint gondoltuk :O
2022. jan. 10. 20:04
 1448/2705 A kérdező kommentje:
Erről jut eszembe, hogy láttam nem olyan rég (fél éve kb) egy nagyon jó horror filmet, aminek a főszereplője egy vallásból kilépett zsidó férfi volt. Címe The Vigil. Nagyon jó volt.
2022. jan. 10. 20:25
 1449/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Hát a zsidóknál nagyon nem működne a káosz mágia. Az ő hitrendszerükben nagyon nem azt csinálnak, amit akarnak. Az ezoterikus irataikat kevéssé ismerem, de már csak a tóra alapján is elég durván le vannak szabályozva. Pláne mágia terén. És kivált azóta, mióta elvesztették a szövetség ládáját, és a templomot.

Nem igazán nézek filmeket. Horrort úgy évente egyszer, amikor statikus zaj hangulatom van, és kell valami amin lehet röhögni kicsit.

2022. jan. 10. 23:33
 1450/2705 A kérdező kommentje:

Hogy mit és mit vesztettek el?!? És hogyan??

Én sok filmet nézek, főleg horrort, de nem nevetgélés céljából, hanem mert szeretem. Szoktam félni is, de azért ennyi film után kiépült egy bizonyos szintű rezisztencia. Megijedni nagyon meg tudok, félni ritkán de akkor eléggé kellemetlenül.

2022. jan. 11. 03:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!