Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
1491/2705 Grimfox válasza:
Hajlamos vagy magaddal beszélgetni?
1492/2705 A kérdező kommentje:
Nem tudom??!!!?!?!
2022. jan. 11. 21:38
1493/2705 Grimfox válasza:
Kérdezd meg magadtól, hajlamos vagy e magaddal beszélgetni. Ha válaszolsz rá, akkor igen. Még ha azt is válaszolod, hogy nem. Lehet hogy beszélgetsz magaddal, és még hazudsz is magadnak róla. Nem szabad senkiben sem megbízni.
1494/2705 A kérdező kommentje:
Az internál monológ számít?
2022. jan. 11. 21:47
1495/2705 Grimfox válasza:
Félig. ha akarod számíthatod annak, ha akarod, nem.
Van akinek nincs olyanja. Nincs belső hangja, nem folytat párbeszédeket a fejében. Kb úgy, mint amikor valaki képtelen vizualizálni. Lehet hogy az emberiség nagy része valójában skizofrén?
1496/2705 A kérdező kommentje:
Ez elgondolkodtató...Lehet. Ha annyi elég hozzá, hogy beszélsz a fejedben..
Neked van belső hangod?
2022. jan. 11. 23:03
1497/2705 Grimfox válasza:
Persze. Van belső hangom, és vizualizációs képességem is.
Szerintem ez a dolog olyasmi lehet, mint a balkezesség, hogy viszonylag ritka, de nem extrém ritka.
1498/2705 A kérdező kommentje:
Én sokáig azt hittem, hogy mindenkinek van, csak nem olyan rég tudtam meg vkitől, hogy neki nincs.
2022. jan. 11. 23:29
1499/2705 Grimfox válasza:
Én csak videót láttam, ahol erről beszéltek. A csaj, akinek nincs belső hangja teljesen furcsának tartotta, hogy másoknak valaki beszél a fejében. Mondjuk ha nem én beszélnék a fejemben, azt én is furcsának tartanám.
1500/2705 A kérdező kommentje:
Nálam is furcsának tartotta az illető, hogy beszéd van a fejemben.. Most kicsit figyeltem... Beszélek is magamhoz. Illetve vannak gondolatok, amikkel ellenkezek. Hogy ez mennyire egészséges... amíg nem hallatszik ki, nem baj?:)
2022. jan. 12. 00:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!