Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Nem tart sokáig elkészíteni, és használat után néhány órán át működik. Nem tudom pontosan mennyi ideig, szerintem elég változó.
Túl sokat beszélgettél velem, átragadt rólam a reggeli agyonvertség.
Mennyire szép az a szakáll?;)
De azt nem szeretném, ha átragadna.
Ennyire alulértékeled magad vagy ez is egy olyan dolog, mint a csengő, amit jobb, ha elfogadok?
Nem. Általában akinek a haja egyenes, annak a szakálla is egyenes, maximum hullámos. Nekem erősen hullámos a hajam(eredetileg göndör volt, de már nem elég sűrű és vastagszálú hozzá), így a szakállam is göndör. Bár vannak kivételek itt is. Mondjuk göndör hajú, egyenes szakállút még nem láttam, de egyenes hajú, göndör szakállút igen.
Biztos ki lehet egyenesíteni a szakállat, de szerintem kevés hetero férfi vetemedik ilyesmire:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!