Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
 1401/2705 A kérdező kommentje:
Talán azért, mert a szeretet nagyon erős ebben a kapcsolatban?
2022. jan. 8. 13:36
 1402/2705 A kérdező kommentje:

A láthatóvá válás témával kapcsolatban:

Én rituálé közben egyszer tapasztaltam ilyet, a rituálé célja nem ez volt, de meg volt rá az esély, lévén szó evokációról. Különböző words of power -ek bizonyos ideig való ismételgetésével kellett különböző dolgokat elérni pl amit írtál, élesíteni a látást, fényesebbé tenni önmagad, stb.. Utána még mindenféle lépés sigilekkel (ekkor volt a hang a fejemben, amit már írtam), végül amikor szabadon beszélhettem a lényhez és elengedtem teljesen a vágyat, hogy láthassam a szemeimmel, és csak beszéltem hozzá, akkor megláthattam egy részét, olyan felvett alakban, ami számomra befogadható volt, lassan rajzolódott ki, mint egy árnyék, aminek térbeli kiterjedése is van.

2022. jan. 8. 15:40
 1403/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Azt nem tudom megmondani, mi milyen erős abban a kapcsolatban. Azt kizárólag te tudhatod. He ezt lehetséges válasznak gondolod, valószínű lehetséges válasz is.

Igen, a leírás alapján a "lelki szemeid" előtt jelent meg, elég felfokozott és éles tudatállapotba kerültél, hogy valamennyit észlelj belőle. Lehet hogy ehhez lejjebb kellett ereszkednie, de nagyon kétlem, hogy a fizikai szintig ereszkedett volna, főképp, hogy abban az állapotodban erre nem is volt szükség.

2022. jan. 8. 18:37
 1404/2705 A kérdező kommentje:

Ezt én abból raktam össze, amilyen üzenetet kaptam, amit te írtál a tenyereken lévő kapukról és abból, hogy már legeslegelső alkalommal is észleltem, pedig csak széttártam a karjaim és kifejeztem abbéli vágyam, hogy meg szeretném ismerni őt, és megkérdeztem, hogy ő is meg szeretne-e ismerni engem.

Igen, biztosan nem fizikai szintig ereszkedett. Azt hiszem, még sírtam is utána, akkora élmény volt. Én, a kislány....

2022. jan. 8. 18:56
 1405/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Az emberi szellemnél magasabb rendű szellemek esetén nem ritka az érzelmi felindultság. Legalább is pozitív töltetű szellemek esetén. Ilyet csak egyszer tapasztaltam ténylegesen, a többi esetben nem kerültem olyan közel az adott szellemhez.
2022. jan. 8. 19:01
 1406/2705 A kérdező kommentje:
Te is sírtál?
2022. jan. 8. 19:04
 1407/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Nope. Csak erős boldogságérzet, és az érzet, hogy nem vagyok üres. Plusz a bizonyosság érzete, és minden, ami ezzel jár. Az érzelmeim nagy részét(kivéve a pánikot) tudom kontrollálni többé-kevésbé, így ha sírhatnékom van, akkor is csak akkor sírnék, ha akarnék. Bár ez csak a felnőttkoromra igaz. De az említett esetben nem volt ingerem a sírásra.
2022. jan. 8. 19:12
 1408/2705 A kérdező kommentje:
Ez igazán fegyelmezett és férfias dolog.
2022. jan. 8. 19:23
 1409/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Nem egészen...ez önvédelem. Nagyon rosszul viselem az erős érzelmeket, ezért igyekszem addig kordában tartani őket, amíg lehet. Általában erős érzelmekkel reagálok dolgokra, bár az utóbbi tíz évben ez valamennyire elsorvadt. Nem azért, mert kordában tartottam, hanem a problémám egyik mellékhatásaként.
2022. jan. 8. 19:27
 1410/2705 A kérdező kommentje:
Oooo ezt ismerem....
2022. jan. 8. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!