Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Mert állítólag elég sok leolvasóval van próbléma. Gondolom egy általános "emlékezetfrissítés" is lesz azzal kapcsolatban, mi a feladata egy leolvasónak.
Hidegben amúgy sem nagyon járunk ki. Nem nagyon jó ötlet felnyitni az aknákat fagypont körül. Elfagy, csőtörés. Akikkel most baj van, azok év közben sem jártak ki, amikor jó idő volt.
Az új dolog még nincs tesztelve. Nem ilyen helyzetben kellene kipróbálni...
A fuvart nem én szervezem, én csak várok, és remélek, hogy valaki, aki nem úgy vezet, mintha egy csimpánz ülne a kormánynál.
Igaz, nem ilyen helyzetben kell.
Én nagyon nem szeretem a csimpánzos sofőröket. A száguldozókat még kevésbbé.
Akkor holnapra megvan a feladatod a talizmánnal..
Ültem már olyan sofőr mellett, akinál még én is biztonságosabban vezetek, pedig eddig csak dodzsem-et vezettem.
Talizmán ügyben meg majd délután alkotok valamit. Ha az ember sz*rviharba készül, jó ha visz esőkabátot...
Jobb, bizony. Sokáig fog tartani?
Úgy ébredtem ma, mintha megvertek volna, pedig nem szoktak fájni testrészeim se felkelés után, se máskor. Kellemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!