Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
1111/2705 A kérdező kommentje:
Itt már tegnap is volt.. Nem tudom , hogy a naptárat nem ismerték, vagy ennyire különcködni akartak-e.
2021. dec. 31. 21:27
1112/2705 anonim válasza:
Mi felénk sajnos nem de remélem 0:00 után igen mert akarom nézni:))
1113/2705 A kérdező kommentje:
Akkor remélem látni fogsz. :)
2021. dec. 31. 21:36
1114/2705 Grimfox válasza:
Szerintem most azok lőhetnek főleg, akiknek kisebb gyereke van, akit el akarnak tenni holnapra, de nem akarják, hogy lemaradjon a tüzijátékról. Vagy akiknél éjfél előtt feloszlik a buli valamiért. Vagy ez nem is tüzijáték, hanem közepes kaliberű támogató tüzérségi tűz, és épp lerohanják a várost.
1115/2705 A kérdező kommentje:
:D Akkor ideje elővenned a csúcsos kalapod,hogy betöltsd a mage szerepét az ostrom alatt.
2021. dec. 31. 23:04
1116/2705 anonim válasza:
Nálunk már 2 hete tüzijátékolnak :D
1115# xDDd
1117/2705 anonim válasza:
Boldog új évet kívánok nektek őszintén remélem minden ami akartok sikerülni fog és egész évben talpon maradtok :D ( vagyis nem lesztek betegek )
1118/2705 Grimfox válasza:
Köszi a jókívánságot.
Két csúcsos kalapom is van, kérdező. Az egyik egy hun süveg, nyőlprémmel szegett puha bőrből, a másik meg egy japán parasztkalap, amit a rizsföldeken dolgozókon látni a filmekben:D Melyik lenne jobb ostrom idején? A mage staff-jaim sajnos csak utility spellcasting-ra alkalmasak. Illetve az az egy, ami készen van. A félkész még arra sem.
1119/2705 anonim válasza:
Én tegnapelőtt csinaltam két varázspálcát fából:) ami anyiból áll ,hogy megleltem őket az udvaron majd kidekoráltam :D juj 22 perce van újév :) 2022 😳
1120/2705 Grimfox válasza:
Az enyém egy 190 centi körüli mogyoróbot, csiszolva, páccal lekenve, és lenlajjal vízállóvá téve, a fejénél stilizált vadrózsaundák, és virágok pirogravírozv(valójában izzítot fémmel belenyomva). Alul is, felül is a faanyagba ágyazva, és elzárva egy-egy kis nyers hegyikristály csúcs, az alján pedig egy rézlap(20 forintos lecsiszolva), kopás ellen felszegecselve. A félkész már valódi vadrózsa bot(egy öreg rózsabokornak elég vastag ágai tudnak lenni), ami már csiszolva van, és pácolva, de itt félbemaradt a munka még régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!