Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
1071/2705 Grimfox válasza:
Kérdező, szellemileg csak azok épülnek le, gyengülnek meg szülés után, akik nem voltak felkészülve, nem alkalmasak az anya szerepre. Édesanyám szellemi szinten kifejezetten kiélesedett szülés után. Főleg aztán, hogy mind a hárman megszülettünk. Ő eleve anya szerepre született, és ezt már 4-5 évesen tudta. Azóta készült óvónőnek. 18 éves kora óta pedig nem csak készül rá, hanem végzi is ezt a feladatot. Nem csak a szelleme növekedett meg emiatt, hanem egyfajta bölcsességre is szert tett. Értelmileg teljesen átlagos, de a fent említettekből adódóan érezhető rajta, ha beszélsz vele, hogy több lett az által, hogy saját gyerekei is lettek. Nincs anyakomplexusom, de ő egy olyan ember, akit nem azért tisztelek, mert az embernek tisztelnie kell a szüleit, hanem azért, amit fel tud mutatni. A szellemi, és hétköznapi életben is elérte, amit el kellett érnie. Mindezt bármiféle spirituális támasz nélkül, saját belső iránytűvel. Az ellentétét is láttam már, akit az, hogy gyereket vállalt, csak lejjebb húzott. Olyat is, akit már nem húzhatott lejjebb, ezért mindegy volt, vállal e gyereket. Csak azért engedtem szabadjára a szófosásom, mert nem látom igaznak, hogy szellemileg bezárul, csökken az, aki gyereket vállal, gyereket szül. Ez annak függvénye, hogy hogyan, és mikor teszi ezt. Annak a döntését is tiszteletben kell tartani, aki azért nem akar gyereket szülni, mert érzi, hogy nem lenne jó anya.
1072/2705 A kérdező kommentje:
Grimfox, igen. Az én hibám, hogy arra nem tértem ki, ha valaki igazi anya. Olyan jó neked, hogy ilyen Édesanyád lehet! Az ilyen nők azok, akik tényleg erre születtek és csodálatos dolog, amit tesznek, szó szerint és átvitt értelemben is.
2021. dec. 31. 19:14
1073/2705 anonim válasza:
Az én anyám egyáltalán nem anyának született! Ma új év és még csak nem is készült semmivel, van egy öcsém ,neki mit mondjak? Én erről semmit nem tudtam ,hogy még pezsgőt sem vett ,ami csak azért lenne fontos ,hogy újévbe koccintani szokás 0:00-kor.. már volt ilyenre példa ,csak akkor nem is jött hozzank újévbe és igy legyen ünnepi hangulatom!! Öcsémmel meg én fogok foglalkozni nem? Anyámnak nem kelett volna gyereket válalni , ha ennyire nem képes! Lehetne felelősségteljesebb!
1074/2705 anonim válasza:
Már csak azért is írom le ide,mert egyáltalán nem mindenkibe van ott az anyai ösztön,vagy pedig ez kihal vagy nem tudom. A felelősség tudat elveszik
1075/2705 Grimfox válasza:
Az anyai ösztön van akiben erősebb születéstől, van akiben gyengébb, de öröklődik is. Úgy fele-fele arányban született, és tanult dolog. Nagymamám átlagos anya volt, egyik lánya kevesebb anyai ösztönnel született, a mási többel, mint az átlag. Az egyikből nem lett jó anya, a másikból igen. Persze az élet is másképp bánt mindkettejükkel, de a született különbség látszik. Ez azt jelenti, hogy aki gyengébb anyai ösztönnel születik, de az édesanyja jó anya, képes anyává válni, és rendes anyaként viselkedni, mert ezt látta a saját anyjától. Ahol nincs anyakép a családban, onnan csak az erős anyai ösztönnel rendelkező lányokból lehetnek jó anyák. Sajnos az utóbbi kb egy évszázadban a családi kötelékeket, és értékeket leépítették, így egyre kevesebb példa állt a lányok előtt, hogy milyenek legyenek, ha majd anyává válnak. Így mindkét állításban igazad volt. Nem mindenkiben van elég anyai ösztön, és ki is halt. A felelősségtudat meg minden más téren is kihalt, nem csak itt, ezért triplán igazad van a fenti állításoddal.
1076/2705 anonim válasza:
Akkor még sem annyira nagyon hülyék a nézeteimm
1077/2705 A kérdező kommentje:
Én ismertem olyan lányt, aki mindigis tudta, hogy sok gyereket szeretne majd. Olyat is, aki tudta, hogy neki nem lesz, mert komoly orvosi karriert szeretne, és nem fog beleférni.
És azt se zárd ki, hogy egyszercsak találkozol majd egy férfival, akivel szeretnél majd gyermeket.
2021. dec. 31. 19:42
1078/2705 anonim válasza:
Te kizártad? Amúgy sajnos számítok ilyenre , de ha ez bekövetkezik lőjjetek le
1079/2705 Grimfox válasza:
Én azért ugye kizárhatom, hogy találkozok egy férfival, akivel gyereket szeretnék?:D
1080/2705 A kérdező kommentje:
,,találkozhatsz,, nem feltétlenül találkozol.
2021. dec. 31. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!