Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
1031/2705 anonim válasza:
Hiszek benne ,meg reinkarnácio stb be is. Akkor ez most mit takar? Mi az ,hogy gyermeki köteléke legyen velem.?
1032/2705 Grimfox válasza:
Az életében így vagy úgy, te fogod betölteni az anya szerepét, te leszel az, akiben az anya képét látja. Nem feltétlen fog anyának nevezni, vagy úgy viselkedni, mint a gyereked, de mint archetípus, te leszel számára Az Anya. Ez persze csak akkor, HA karmikusan szükséges, hogy anyaként viselkedj. Ha ez jelenleg nincs a karmádban(ebben az életben), akkor ilyesmi nem fog megtörténni.
1033/2705 A kérdező kommentje:
Nekem a cicáim a gyermekeim. Ha ez is számít.
2021. dec. 31. 17:02
1034/2705 anonim válasza:
Hát nem hinném ,hogy ez beleszámít a legjobb barátnőm kicsit hülye és mindentől megkell óvnom tényleg mintha már az anyja lennék néha, hülyeségeket csinál vagy akar csinálni de én mindig megmondom neki :) ettől függetlenül sztm ez nem tartozik hozzá ,ha karmikus dolog akkor lehet jön komolyabb személy is ,de én nem akarok az "anyja lenni " , nem az esetem az olyan fiúk akiknek én mondom meg mit csináljon,mondjuk a szerelmem se olyan ,sőt , ő akarja folyton megmondani nekem ,de én nem hagyom! :D
1035/2705 anonim válasza:
Kérdező, az én macskámat elütötte egy autó! :( Ne engedd őket messzire. Amúgy róla se tudtam gondoskodni ha már itt tartunk mert hiaba egy évig volt velünk mindig vad volt és csak ritkán hagyta ,hogy simogassam
1037/2705 A kérdező kommentje:
5 macska. Sajnálom, hogy elhunyt a cicád. Ha foglalkoztál vele, akkor is ha vad volt, csak az számít, hogy te adtál neki szeretetet.
2021. dec. 31. 17:25
1038/2705 Grimfox válasza:
Ha karmikus, akkor nem nagyon tudod eldönteni, hogy akarod e a szerepet, vagy sem. Azt tudod eldönteni, hogy jól, vagy rosszul töltöd e be a szerepet. Ha jól, az sok tehertől(karmikus) szabadít fel. Ha rosszul, növekednek a terheid, bár ez csak egy elkövetkező életben érezteti majd a hatását. Ha minden erőddel ellököd magadtól ezt az élethelyzetet, akkor csak kapálózásból fog állni az életed. Nem tudom, hogy a barátnőd szemében idősebb testvér, vagy anya, esetleg legjobb barát archetípus vagy e, ezt még te, vagy ő sem biztos, hogy meg tudná határozni. De egy ilyen kapcsolat akár életed harmadik harmadában is kialakulhat. Nekem volt egy barátom, aki több, mint 30 évvel idősebb volt nálam. Amolyan nagybácsi, igaz barát, és mentor szerepe volt egyszerre az életemben. Neki nem tudom, hogy mi volt a véleménye a barátságunkról, de ő is gyermektelen(férfi) volt, ezért lehet, hogy volt valami hasonló karmája. Sosem bánt velem gyerekként, még akkor sem, amikor tényleg az voltam. 14 éves koromtól ismertem. De rengeteget tanultam tőle, és sokat dolgoztunk együtt különböző dolgokon. Sokat alakítottunk is egymáson. Ő belevit a hagyományőrző íjászatba, és hagyománykutatásba, én belevittem az okkult ismeretek kutatásába. Nekem több nagybátyám is van, például apám testvére, de egyikük sem töltötte be ezt a szerepet. Helyette egy véről független kötelék alakult ki. Idősebb testvérem sincs, csak két öcsém. Sosem volt idősebb testvér modell előttem. Voltak bizonyos aspektusai a barátságunknak, amik egyfajta testvéri viszonyt alkottak. És nem én vagyok az egyetlen. Sok fiatal kötődött hozzá többé kevésbé hasonlóan, ki hosszabb, ki rövidebb ideig. És az a véleményem, hogy ezt a karmáját ő kiválóan megélte, és sok teher lekerült a válláról.
1039/2705 A kérdező kommentje:
Mostmár én is kezdem magamra venni a válaszaim lepontozását. Az emberek lehet, hogy nem érdemesek egymás véleményére, ha mindig csak fumigálnak.
2021. dec. 31. 17:28
1040/2705 A kérdező kommentje:
Ok, várom felnőtt gyermekeim, de még nem vagyok elég idős hozzá.:)
2021. dec. 31. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!