Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
 1061/2705 anonim ***** válasza:
Mármint 1057 es kommentel
2021. dec. 31. 18:33
 1062/2705 A kérdező kommentje:
Én megértelek. Azt fogják mondani, hgy önző vagy. De inkább ismerd önmagad és legyél ,,önző,, (nem vagy az..), mint tönkretegyedd egy ember életét, akit csak társadalmi elvárások miatt készítettél el.
2021. dec. 31. 18:34
 1063/2705 A kérdező kommentje:
tönkretedd
2021. dec. 31. 18:34
 1064/2705 anonim ***** válasza:
1059. Hát jah ,ez most vicces volt sajnos valaki tenyleg igy gondolja ,hogy muszáj meg szentségtörés tényleg. Hat mi akkor megtörtük :D engem egyszerűen taszítanak és nem akarm ennyire nagyon másnak szentelni az életem,hogy aztán ő is másnak és így meg jó sokáig. Az meg,hogy azért vállalt a tanárom gyereket ,hogy emlékezzenek rá az szánalmas hülye és önzőség . És még ránk akik nem akarnak gyereket mondják,hogy önzőek vagyunk :'(
2021. dec. 31. 18:36
 1065/2705 A kérdező kommentje:
1060 Ez az iskolapéldája annak, hogy szexelni mindenki tud, gyermeket felnevelni nem.
2021. dec. 31. 18:36
 1066/2705 A kérdező kommentje:
Ez valami furcsa perverzió lehet ezzel az emlékezés dologgal. :)
2021. dec. 31. 18:37
 1067/2705 anonim ***** válasza:
Hát jah :) hamár úgyis szoktak mondani ,hogy rövid az élet,akkor inkább magamra töltöm az időm ,mint másra. Az örökbefogadással is ugyanezen a vêleményen vagy? Igazából ugyanolyan felelősség,és egy ilyen gyermekkel sokkal nehezebb is lehet. Persze jobb ha mindenkinek a sajátja van , de akkor meg az nem önzőség ,hogy a saját gyerekétmegszüli miközbe annyi árva gyerek van a világon? Csak ,hogy legyen és önzőmódon nem kapnak családok azok a gyerekek
2021. dec. 31. 18:45
 1068/2705 A kérdező kommentje:
Ha gyermeket szeretne vki, akkor inkább szüljön, mint örökbe fogadjon, ez nem olyan, mint a kóbor állatok befogadása. Ha van rá lehetőség, akkor mindenképp a saját részedből származó új életet fogod jobban szeretni. A szegény árva gyermekeket szerintem csak a gyermek készítésre nem alkalmas párok, vagy a nagyon jómódú unatkozó emberek veszik magukhoz, mivel az tényleg egy idegen.
2021. dec. 31. 18:48
 1069/2705 anonim ***** válasza:
Az is ugyanolyan gyermek, de tényleg nem lehet úgy szeretni. Viszont így kicsit olyan mintha az árva gyerekek csak azért lennének ,hogy az ilyen pároknak is legyen valakijük :'( . Mintha tárgyak lennének. Pedig a jog az az ,hogy minden gyermeknek joga van családhoz . Ezt nemrég tanultam :)
2021. dec. 31. 18:52
 1070/2705 anonim ***** válasza:
Amúgy jó ,hogy sajátot akarnak de így megvonják mástól ,hogy családja legyen és így ez önzőség ez is ! Tudom ,ezzel nem értesz egyet de annyi sok árva gyerek van,persze ezzel senkinek nem kell foglalkoznia mival a saját életedbe nyilván saját gyerek kell. De csak azért mondtam ezt mert akkor ránk semmilyen alapon ne mondják ezt az önző dolgot. Nekünk is ez a saját életünk
2021. dec. 31. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!