Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
 1051/2705 anonim ***** válasza:
Akkor ti nektek kettőtöknek találkoznotok kelett
2021. dec. 31. 18:11
 1052/2705 A kérdező kommentje:
Nem, nem kellett.
2021. dec. 31. 18:13
 1053/2705 anonim ***** válasza:
Akkor nem értem :(
2021. dec. 31. 18:16
 1054/2705 A kérdező kommentje:
Ne akard :)
2021. dec. 31. 18:16
 1055/2705 A kérdező kommentje:
Te is benne vagy. Még sosem társalogtam senkivel, aki ne akart volna gyereket.
2021. dec. 31. 18:17
 1056/2705 A kérdező kommentje:
Gyermeket vállalni nagy felelősség, sokkal nagyobb, mint amennyit sokan tulajdonítanak neki és nem csak addig tart, amíg kicsi és cuki, vagy 18 éves korig. Egy igazi lény, aki nagyon sokmindent fog átvenni tőled akarva akaratlanul, sok sérülést okozhatsz neki. Sokan elakadnak ott, hogy kicsi és cuki, lehet vele babázni.
2021. dec. 31. 18:23
 1057/2705 A kérdező kommentje:

Kicsik és cukik a macskáim, lehet velük babázni...

Egy ember felnevelése egy életre szóló feladat, amit ha valaki nem tud szívvel lélekkel, teljes beleadással csinálni, akkor inkább ne tegye. Feláldozod önmagad (mivel általában teljesen megváltozik az addigi életed, szokásaid, gondolkodásod), a tested (egyértelműen másmilyen lesz utána), az időd és energiád másra terelődik. Ez nem egy elvárt kötelezettség kellene, hogy legyen. Nem is beszélve arról, hogy általában ha valaki gyermeket vállal, leépül a szellemi képessége kisebb vagy nagyobb mértékben.

2021. dec. 31. 18:30
 1058/2705 anonim ***** válasza:
Jah hát én amúgy undorodom is a gyerekektől nekem valahogy nagyon ellenszenvesek és nem akarom ,hogy az én gyerekem is ilyen legyen + nem akarok senki és semmi miatt aggódni meg úgy rendezni az életem ,hogy felnevelek valakit és ez a legnagyobb örömöm.. amúgy is max örkbefogadás jöhet szóba,saját biztos hogy nem ,rá adásul amúgy is mi várna rá? Úgy is csak meghalunk. Tudom nagyon negativan közelítem meg de ez van én senki miatt nem akarok aggódni mit csinál,vele mit csinálnak vagy ,hogy egy idióta lesz. Itthon is azt látom a szüleimen ,hogy jobb lenne az életük nélkülünk csak akkor még ezt nem tudták. Mondjuk nekem lehet innen ered ez ,hogy nem akarok olyan lenni mint ők.
2021. dec. 31. 18:31
 1059/2705 A kérdező kommentje:
A gyerekek nem szépek. :) Aki mást mond, az hazudik vagy nem is mer ilyen szentségtörésre gondolni. :)
2021. dec. 31. 18:33
 1060/2705 anonim ***** válasza:
Viszont nagyon egyetértek az utolsó kommenteddel. Főleg felénk már 20-24 évesen mar szokás gyereket vállalni. Van olyan ismerőse a növéremnek aki 19 evesen vallalt es hazasodott majd elvalt es azota 5 pasija is volt a gyerekkel meg nem torodik:)
2021. dec. 31. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!