Mi a véleményetek Kiss Kató jósnőről? Volt már nála vki? Hiteles? Nekem túl szép, hogy igaz legyen... (A youtube sztáros jósnőről beszélek, nem összeverendő a Kiss Katalinnal és név rokonaival.)
Mennyit fordíthat arra, hogy fotóztassa magát???
Akinek ennyire fontosak a külsőségek, közben egy belső utat hirdet... nagyon hiteltelen.
gondoljunk bele, ha lennének képességei, vagy valódi bölcsessége, akkor így mutogatná magát?
Egy bölcs, vagy tanító (és most nem a legnagyobb nevekre gondolok, csak itthonról jut eszembe néhány hiteles személy) sem tolja így túl a külsőségeket, sőt, kifejezetten egyszerűen él a világnak, de belső gazdagsággal.
Kicsit olyan, mitha valami "giccses istennő" figurává avanzsálná magát.
Van rá igény, láthatóan. Hát csinálja, amit csinál, engem nem zavar. Elfér a világban és ahogy írtam, megvan a kis "tábora", akik "eltartáják" és a kínálatot a kereslet határozza meg.
hülyeség
olsat mondd, ami egyertelmű, és 80% a valószinűsege, hogy megtortent.
-énekeltél, olvastál neki?
gyerunk nekem tobb kell így , ennyi bozonyítékkal majdnem szabad maradt volna a green chain ripper!(1992-2006)
Hívőként úgy gondolom, nem szabad ezeket az ajtókat nyitogatni. Imádkozni lehet a lelkükért és hinni a viszontlátásban.
Keresztény vallásokban reinkarnációról, vagy "angyallá válásról" nincs szó.
Angyalok teremtett lények.
Szellemek, jelenések?
Exorcizmussal foglalkozó papok nyilván egy negatív szellemi lénnyel (démonok, ördög?) szemben lépnek fel.
Szentekkel kapcsolatosan beszámoltak egyfajta jelenésekről, sőt bizonyos szentek különleges képességekkel is bírtak: lélekolvasás, bilokáció.
De ennél többről, hogy esetleg kapcsolatba léphessünk egy elhunyt szerettünk lelkével, ilyesmiről nem szól az egyház. Vagyis az, amelyiket ismerem (Róm.kat.)
Saját véleményem, tapasztalásom: amikor nagymamám elment én is éreztem jeleket, amik számomra elég egyértelműnek tűntek, akkor és ott. De több év távlatából úgy látom, talán csak az elménk akarja úgy érteni, vagy kapcsolatot keresni az elhunyttal, mert egyszerűen túl nagy sokk az az érzés, hogy valaki nincs többé nekünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!