Nandi1988 kérdése:
Mi a véleményetek Kiss Kató jósnőről? Volt már nála vki? Hiteles? Nekem túl szép, hogy igaz legyen... (A youtube sztáros jósnőről beszélek, nem összeverendő a Kiss Katalinnal és név rokonaival.)
Figyelt kérdés
2020. szept. 17. 09:41
1/199 anonim válasza:
Te tényleg hiszel egy csalónak? Mekkora IQ-d van, 30?
2/199 anonim válasza:
Én is nézem a videóit.Számomra Érdekes hogy olyan dolgokat is mond amit csak az elhunyt szerette tud.Aztán elgondolkodtam hogy ki merne e állni az előadásain annyi ember elé ha nem tudna felmutatni semmit.Szóval voltak bennem kérdések de ott van a másik oldal is.Honnan tudja azokat a dolgokat amiket csak a hozzátartozók tudnak.Pl hogy melyik tárgyat hiányolja a lélek vagy hogy milyen tetkó van az illetőn nem látható helyen stb.Ha az én szerettemről mondana valamit aki sajnos elhunyt,amit csak mi tudunk biztos jobban hinnék.
3/199 anonim válasza:
2.-nak.
Fosbúk, Insta, beszélgetés... meg kamuzás. Be ne szopjátok!
5/199 anonim válasza:
De tényleg honnan tudja azokat a dolgokat amit a 2-es írt???Valaki tudja rá a választ?
7/199 anonim válasza:
Tényleg van aki bedől ilyen kufároknak...?
Csupa olyan általánosságokat mondanak, ami szinte bárkire érvényes lehet...
De hát fizessenek a gazdagok izé.... az ostobák! :-DDD
8/199 A kérdező kommentje:
1 3 7 nem vitatom a dolgot, de nem ez része érdekelt csak hogy van aki elment kifzitte azt okosabb lett. Jóslás amúgy sem érdekel, mindenki magának kovácsolja sorsát.
Akit érdekel itt a youtube oldala:
2020. szept. 18. 09:39
9/199 anonim válasza:
Gerillamarketing!
(= a kérdező, az álkérdésével - maga a jósnő)
10/199 anonim válasza:
Eltévedtem???
Ez nem a 21. század ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!