Mi a véleményetek Kiss Kató jósnőről? Volt már nála vki? Hiteles? Nekem túl szép, hogy igaz legyen... (A youtube sztáros jósnőről beszélek, nem összeverendő a Kiss Katalinnal és név rokonaival.)
Nagyon fura, az tény... Az egész terhesség olyan könnyednek tűnt, néha csodálkoztam, nem fárad el, medencézik, előadást tart, műsort forgat, járja a várost - azt gondoltam, nagyon szerencsés kismama, hogy ezt megteheti. Az fura volt, hogy amikor kérdezték is a babáról, magához képest szűkszavúan beszélt. Gondoltam, magánügynek tekinti, viszont azt furcsállottam, hogy a családjáról azért bőven csepegtet infót, képeket.
Aztán jött a tavasz, homályos bejelentés valami szomorú dologról, pocak eltűnt és mintha mi sem történt volna...
Lehet, hogy történt valami a babával, sajnos ilyesmi előfordulhat...
Ha hazudta volna a terhességet, gondoljatok bele, csomó közeli ismerőse, családtagja ott a fb-on, mit szólt volna?
Valaki ismeri személyesen? Biztosat csak az mondhat, minden többi, csak találgatás.
Viszont nagyon fura az egész, meg a pasi is, mintha direkt ontanák ezeket a fotózásos képeket, mintha nem is lenne valódi közös életük, csak mutani szeretnének valamit... Mintha csak eljátszanák.
Szerintem ha valami történt volna a babával, akkor nem vonaglik 3526 képen keresztül fülig érő vigyorral az arcán minden nap az oldalán.
Az sem kizárt, hogy a szűk családja tudta, hogy kamu. Ha bárki bármi "nem s*ggnyalós" szöveget ír neki, egyből törli és tiltja az illetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!