Mi a véleményetek Kiss Kató jósnőről? Volt már nála vki? Hiteles? Nekem túl szép, hogy igaz legyen... (A youtube sztáros jósnőről beszélek, nem összeverendő a Kiss Katalinnal és név rokonaival.)
Jézusom, ez nagyon durva, ha igaz. De mi az, hogy "ne szekálja a kérdéseivel"? Elvileg ezért mennek oda az emberek, főleg, ha ennyire drága volt.
Utólag ezt a Kató mondta? Meg azt is, hogy ez vicces?
Szerintem az is elég visszataszító, hogy bármilyen negatív kritikát nyilvánosan megoszt az üzenőfalán, és ott szidja az embereket. Aztán az ilyen posztok alatt is mindenki csak ajnározza.
Ha ez az eset igaz, akkor feljelentést kellett volna tenni!
De ezek szerint valami nagyon nem oké vele mentálisan, akkor meg lehet, hogy ezt már ő maga is elhiszi, hogy nagy képességei vannak, aztán jó esetben valami kevés azért van neki, rosszabb esetben ez az egész, hogy megrázta az áram, és Istentől kapott képességei lettek, egy tévképzet.
Ja, meg még az jutott eszembe, hogy Facebookon tett utalást ilyenekre is, hogy neki még soha nem volt saját lakása (?), meg sokszor milyen nehéz anyagi helyzetben volt, stb.
Hát ilyen tarifák mellett ez nehezen hihető. Rengeteg pénzt megkeres ezzel.
Nem ismertem korábban ezt a nőt, csak most megnéztem pár előadását. Véleményem szerint a nő minimum személyiségzavaros. Emiatt is tudja kihasználni szélhámos módon a hiszékeny, lelkileg sérült, gyászoló, súlyos beteg embereket. Annyira negédes, simulékony stílusa van. Ha megfigyelitek, minden előadás csak róla szól. Olyan ruhákban jár, amiket szerény, belső életet élő ember nem venne fel.
Amerikában nagy kultusza van az ilyen halottlátó showműsoroknak. Azok, akik ezáltal szerencsétlen emberekből pénzt csikarnak ki, empátia nélküli, nárcisztikus karakterű emberek, akiket nem érdekel, mennyit kell hazudni, csalni. Csak a hatalom, a pénz és a figyelem kell nekik.
Lelkes követője voltam egykor... talán mert annyira hinni akartam.
Először akkor gondolkodtam el, amikor kitett egy képet, medencében, talpig sminkben, királynői frizurával, közben mutatta a középső ujját! (műköröm, gyűrű, az a kemény tekintet, miközben bemutat, olyan taszító volt...)
Ezt a képet egy szomszédjának küldte, akivel problémájuk volt.
No de látszott, fotós készítette...
Egy tiszta lelkű ember ilyen képeket készíttet magáról?
Aztán elkezdtem jobban figyelni és kinyílt a szemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!