Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért hazudnak nekünk a...

Miért hazudnak nekünk a tudósaink?

Figyelt kérdés
Megnéztem ezt a videót https://www.youtube.com/watch?v=EOvkFLK1fn0&t=2940s es szerintem teljesen egyértelmű hogy szándékosan butítanak el minket hogy ne tudjuk az igazságot.....A NASA NSA CIA FBI HAARP se mondott meg sok igazat nekünk.

2017. febr. 22. 20:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/89 anonim ***** válasza:
100%

Előhoz egy kerek kőedény féleséget, amit lótuszvirág vázaként említ. Három mondattal később azt hozza ki, hogy nem tudja vázaként értelmezni, holott egy példát sem hoz, hogy ki értelmezte akként? Csak a film narrátora.

A megkérdezett (gépész?)mérnöknek ez egy gép alkatrészének tűnik. Kész! A film már be is bizonyította, hogy akkor ez egy gép alkatrésze. Hmm...kőből.

A "lótuszvirág vázát" állítólag titkolja az egyiptológia, mert nincs a tankönyvekben. Mellesleg a Kairói Múzeumban van kiállítva és írt róla: Emery, Smith, Aldred, Kay. A többség valamiféle palettának tartotta, mások lámpásnak. A pontos rendeltetése tényleg ismeretlen. A film szerint kő gép alkatrész. :)

A film szerint ezek geometriailag elképesztően tökéletes edények. Kedvence ez, amit valamilyen gép alkatrészének sugall:

[link]

A film szerint több Húsvét sziget van, hisz gyakorta, Húsvét-szigetEKként emlegeti. Lektora tehát nem volt, még egy árva általános iskolai földrajztanár sem.

A film egybemossa az összes, alkotói által nem értett keletkezésű egyiptomi emléket a világ más tájain egyéb korokban készült építményekkel, melyekre gyermeki naivitással csodálkozik rá, kihasználva a néző hasonló naivitását és tudatlanságát. Azt sugallja, hogy mivel ezek keletkezéséről neki (mármint a film készítőinek) és a nézőnek nincs fogalma, és mivel a tudósok mind cinikus, érthetetlen se..garcok, ezért azok nem az általuk állított időben, hanem máskor keletkeztek. Természetesen mind egyidőben. Se keletkezésük idejéről, se készítésükről nem hoz egy bizonyítékot sem.

A hivatalos magyarázatot (arra, hogy ezek az épületek különböző korokból származnak, azzal lövi ki, hogy "ezek korát kizárólag a közelben talált szerves maradványok alapján határozták meg", és nincs róluk írásos emlék, ami erős csúsztatás, illetve egyéb bizonyítékok elhallgatása. És akkor ebből mi következik? Hogy akkor egyidőben épültek?

A film hatalmas repülő betűkkel mossa mindenki agyába: "More ancient, more precise!" "More ancient, more similar!"

A film szerint Kínában is piramisok vannak, de arra nem tér ki mennyire mások építészetileg.

A film szerint ezeket titkolják. Nyilván ezért csináltak némelyikből látogatóközpontot.

A film elhallgatja, hogy ezek temetkezési halmok, hiszen ez a végén gyanús következtetésekbe vinné szegény nézőt. Mondjuk, hogy akkor az egyiptomiak is azok?

A film magyar fordítása szerint ezek "képződmények", és semmit nem tudni róluk.

A film szerint Hartwig Hausdorf (német ökológus és parakutató) a világon talán az egyetlen, aki lefényképezhette őket.

A film szerint a fák egy nagy földdombon (értsd kínai piramison) csak úgy képeset nőni, ha ültetik őket, maguktól nem nőnek földdombokon.

A film szerint azért rejtélyesek ezek a világszerte talált építmények, mert a készítők "nem hagytak hátra semmilyen magyarázatot".

A film miután több mint egy órát ecseteli, hogyan nem készülhetett a Nagy Piramis, elfelejti közölni, hogyan készülhetett.

A film szerint a rák egy skorpió.

A film szerint a Föld mágneses pólusa 3000 kilométerrel arrébb van mint valójában.

A film nem zavartatja magát olyan kérdésekkel, hogy ha a három piramis és a Szfinx egy szupercivilizáció tudatos geometriai terve alapján készült, akkor miért csak az egyiken mérhető figyelemreméltó pontosság, a másik kettőből hol van a bámulatosan pontos pí és a fénysebesség?

A film nem adja meg a választ, hogy ki/mi volt ez a civilizáció.

A film egyáltalán nem ad választ arra, hogyha nem az ókori egyiptomi, akkor milyen eszközökkel volt kivitelezhető a piramisépítés és ez a pontosság.

2017. febr. 24. 08:54
 82/89 anonim ***** válasza:
100%
Szóval nagyon röviden csak ennyi, ami miatt nem foglalkoznak ezzel a filmmel a tudósok. Mert egy agymosó áldokumentumfilm.
2017. febr. 24. 08:57
 83/89 Wadmalac ***** válasza:
63%

#81, #82:

Részemről a taps.

Végre egy tökéletes, tételes cáfolat.

Remélhetőleg ez elég lesz a kérdezőnek is.

2017. febr. 24. 09:23
 84/89 anonim ***** válasza:
75%
Én is gratulálok ezekhez a válaszokhoz 77%-os, de tényleg. Nem kis erőfeszítésbe telhetett ezt mind megnézni, tudom, mert anno velem is megnézettek valami ufós dokumentumfilmet.
2017. febr. 24. 09:46
 85/89 anonim ***** válasza:

#31 Válaszadó! 1200 tonna nem gond:

[link]

Egyedi megrendelésre építenek daru kolosszusokat. Bár nem olcsó, csak akkor éri meg, ha gyakran kell emelgetni nagy tárgyakat.

2017. febr. 24. 14:39
 86/89 Wadmalac ***** válasza:
63%
Kédezőt megöltük, vagy mi? Már egy másik ezós bizonyítékot gépel közben?
2017. febr. 24. 14:41
 87/89 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem csak alssan pufferel, sok neki ennyi adatot feldolgozni egyszerre :D
2017. febr. 24. 14:43
 88/89 sanyóc válasza:

Most olvastam végig az összes kommentet, és hát igen érdekes a kép.

Látom, hogy van itt minden területen "szakértő". (giga-mega szarkazmus volt)

A filmet már többször is láttam és igen érdekes. Az valóban megdöbbentő, hogy az ezotériában landolt a kérdés.

Van néhány dolog, amihez úgy-ahogy értek (gyártástechnológia, matematika, fizika). Azt az álláspontot képviselem, hogy a gizai piramis építéséhez semmi köze az egyiptomiaknak.

A filmben elhangzott állítások (főképp méretek) némelyikét ellenőriztem más forrásból (egyáltalán nem volt egyszerű) és az ellenőrzést követően állítom, hogy SZÁMOMRA TÉNY-ek.

A leppelés/hántolás hozzászólás/válaszon egyszerre sírtam és nevettem. Egészen biztosan nem gondolhatta komolyan a válaszoló, hogy ezt komolyan kellene venni...

Persze az eredeti kérdés feltevés stílusa eléggé "ezoterikus fertőzőttségre" utal és nem is akarok rá reagálni.

Nagyon röviden akkor: A gízai piramist nem a jelenkori civilizáció építette. (meg van a földön még ez-az) Más válasz nincs. Nem kell mellébeszélni!

Nem! Nem tudom, hogy ki! Nem MI! ez a lényeg!

2018. okt. 17. 11:59
 89/89 Wadmalac ***** válasza:

"A leppelés/hántolás hozzászólás/válaszon egyszerre sírtam és nevettem. Egészen biztosan nem gondolhatta komolyan a válaszoló, hogy ezt komolyan kellene venni..."

Ne vedd. Tanuld meg aztán röhögj.

"Van néhány dolog, amihez úgy-ahogy értek (gyártástechnológia, matematika, fizika). Azt az álláspontot képviselem, hogy a gizai piramis építéséhez semmi köze az egyiptomiaknak."

Akkor még egy kicsit képezd magad.

2018. okt. 17. 14:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!