Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért hazudnak nekünk a...

Miért hazudnak nekünk a tudósaink?

Figyelt kérdés
Megnéztem ezt a videót https://www.youtube.com/watch?v=EOvkFLK1fn0&t=2940s es szerintem teljesen egyértelmű hogy szándékosan butítanak el minket hogy ne tudjuk az igazságot.....A NASA NSA CIA FBI HAARP se mondott meg sok igazat nekünk.

2017. febr. 22. 20:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/89 anonim ***** válasza:
100%

"például annak ami a fimben valahol elhangzik, hogy egyik szobor annyira pontosan megmunkált és szimmetrikus, mint ha ma készítették volna modern szerszámgépekkel vagy 3D-s nyomtatóval"

Oda lehet menni, meg lehet vizsgálni, és megállapíthatja egy tudós is, hogy szimmetrikus. És mi változik? Csak megerősíti egy tudós amit eddig is tudtunk, hogy igen, a szobor teljesen szimmetrikus. Ettől még nem lesz igaz bármilyen belemagyarázás a földönkívüli eredetről, meg ki tudja még miről...

Kalapáccsal és vésővel sincs semmiféle akadálya egy tökéletesen szimmetrikus forma kifaragásának. Csak éppen sokkal nehezebb és tovább tart.

2017. febr. 23. 14:22
 52/89 Wadmalac ***** válasza:
72%

"A film hatására a tudomány képviselői nem emelik fel a feneküket és nem járnak utána például annak ami a fimben valahol elhangzik, hogy egyik szobor annyira pontosan megmunkált és szimmetrikus, mint ha ma készítették volna modern szerszámgépekkel vagy 3D-s nyomtatóval."

Nem, mert amikor megtalálták, már megvizsgálták pont hogy tudósok és NEM állapítottak meg róla ilyen marhaságokat.

De most egy videóban valami AKÁRKI ezt állítja és helyből az egész világ hazudik, de ez az önjelölt zseni persze megmondja a tutit. Mint Daniken, és qrva jól megél belőle, hiába hazugság.

"A film készítője lépett egyet, nem is kicsit."

Persze, mert a profit szent.

Már csak a youtube nézettségből is xarrá kereste magát, hiába kamu.

"A tudósok miért nem teszik a dolgukat, legalább a készítő által kitaposott ösvényen haladva? Pedig egy már kitaposott ösvényen végigmenni nagyon kényelmes."

Mert lófax sincs ott, nem hogy kitaposott ösvény.

"A tudomány nem mindenben haztudik. De a történelem során mindig volt egy-egy valami amiben vagy tévedett vagy hazudott. Ma is van, és ez nem pont a piramis téma."

Ja, amint valamelyik marhaság cáfolva van ,máris nem is arról beszélünk, hanem a... mittoménmi, amint az cáfolva van, megint egy másik... UNALMAS.

"Épp úgy ahogy például az igazságszolgáltatásban is mindig voltak és lesznek gyöngyszemek, akik a bűnöst védik."

Az élet minden területén lehet találni rossz szakembert, csalót, hazugot.

Csak ez nem bizonyíték SEMMILYEN másik esetre, hogy az is csalás, hazugság.

Ha már igazságszolgáltatás szóba került, te kivégeznéd a ma gyilkossággal gyanúsított Józsit azon az alapon, hogy biztosan bűnös, mert két hete Ubul is ölt?

Nincs érvetek, na.

Hitetek, az van dögivel.

2017. febr. 23. 14:35
 53/89 anonim ***** válasza:
# 51: A földönkvüli eredetnek vagy Daniken istenekről szóló belemagyarázásainak valóban nincs helye sehol. Csak a tényeknek.
2017. febr. 23. 14:37
 54/89 Wadmalac ***** válasza:
75%

Szeletelő sablonozás.

Egyenlő távolságonként profilsablont készítesz, majd ezeket a sablonokat használod fel mintának mindkét oldalon.

Máris szimmetrikus a szobrod.

Mondom, miért kell misztifikálni rögtön valamit amihez laikus az ember?

2017. febr. 23. 14:44
 55/89 Mojjo ***** válasza:
81%

@46:

"Jó példa rá Széles Gábor esete. Én tudom hogy amit állít az a színtiszta valóság."

Erről pont van egy youtube videóm (tudom, errefelé az az ultimate ütőkártya), várj, adom is:

https://www.youtube.com/watch?v=W-_sABor77E&t=9s

2017. febr. 23. 14:44
 56/89 Wadmalac ***** válasza:
75%

Hiába vagyok műszaki ember, el nem tudom képzelni együtt mindazt az iszonyat mennyiségű mérnöki tervezést, ami egy rover Marsra juttatásához kell.

Akkor most az is kamu, csak mert én nem tudom kompletten elképzelni?

2017. febr. 23. 14:46
 57/89 anonim ***** válasza:
# 55: Tetszik a videód, de sajnállak. Mert Széles Gábor és csapata az energiacellájával termeli magának az áramot még fűtési célra is. De neked számláid jönnek. Amire belinkelném neked ugyanazt a videót.
2017. febr. 23. 14:47
 58/89 Mojjo ***** válasza:
81%

@57:

"Mert Széles Gábor és csapata az energiacellájával termeli magának az áramot még fűtési célra is."

Természetesen. És a fogtündér pénzelte, hogy elkészülhessen.

Szép dolog hinni a mesékben, de azért egy idő után csak-csak illik kinőni belőle. Legalább valamilyen szinten.

2017. febr. 23. 14:50
 59/89 Wadmalac ***** válasza:
64%

Ne feledjük, most már, ezóba került kérdéssel, idegen pályán játszunk.

Itt az érvek súlya nem érvényesül a tudomány gravitációja nélkül.

Szerintem én le is tészem a lantot, a nem falra szórt maradék borsó kell a főzelékbe.

:D

2017. febr. 23. 14:56
 60/89 anonim ***** válasza:

"És a fogtündér pénzelte, hogy elkészülhessen."

Nem hanem egy mérnök nem tudta tartani a száját és elkotyogta az alapötletet. Majd 3 másik hiéna leszabadalmaztatta a nevére. Egy negyedik meg gyártásba is akarta vinni. Vagyis tart még a kommunizmus, miszerint a közösből vagy mások magán- vagy szellemi tulajdonából korlátlan mennyiségben kilopható minden.

2017. febr. 23. 15:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!