Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért hazudnak nekünk a...

Miért hazudnak nekünk a tudósaink?

Figyelt kérdés
Megnéztem ezt a videót https://www.youtube.com/watch?v=EOvkFLK1fn0&t=2940s es szerintem teljesen egyértelmű hogy szándékosan butítanak el minket hogy ne tudjuk az igazságot.....A NASA NSA CIA FBI HAARP se mondott meg sok igazat nekünk.

2017. febr. 22. 20:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/89 anonim ***** válasza:
68%

A NASA nem hazudik, a HAARP pedig egy mérőállomás, nem egy szervezet, de itt sincs semmi titok. Az már más kérdés, hogy neked tetszenek-e a válaszok, de ettől azok még nem lesznek hazugságok.

Az NSA, CIA, FBI pedig rendfenntartó szervek, azoktól sok információra sose lehet számítani.

2017. febr. 22. 20:17
 2/89 A kérdező kommentje:
En linkeltem forrást te tudsz?
2017. febr. 22. 20:30
 3/89 anonim ***** válasza:
15%

Valószínű nem szándékos hazugságok vagy elhallgatások történnek. Hanem a tudósok nem szeretik azt ha valamire nem tudják a választ. Márpedig ilyen az emberiség múltja is, meg annak hagyatéka is mint például a piramisok. Amit nem tudunk, azt nem szeretik bevallani hanem valami valószínűnek tűnő magyarázatot tesznek közzé, ami szinte tényként, kijelentő módban hangzik. Ez azt a látszatot kelti hogy a mai kor embere eszméletlenül okos és már mindent tud. Ez megnyugtatóbb érzés az embereknek mint az ha a nyilvánosság elé kérdő mondatok sokasága tárulna.

Persze azért a történelem során volt olyan is, hogy például nem értették hogy alakulhatott ki az ember. Ezért a pór népnek rávágták a papok hát hogy Isten teremtette. Egyszerűbb volt valami ilyesféle válasszal kielégíteni a kíváncsi emberiséget, mint gondolkodni, kutatni, igazságot feltárni.

De az igazságok feltárásában az emberiség minden tagja részt vehet. Ezt tette a film készítője is a piramisok esetében. Azért tetszik a film, mert nem kijelentő módban közli hogy hogyan épültek a piramisok, meg hogy miért. Hanem tényeket közöl, amit bárki ellenőrizhet, lemérhet, megnézhet, például hogy a gránit kamra fala tényleg olyan pontosan megmunkált és sík, mint ha valami modern szerszámgéppel készítették volna. És nem azt mondja hogy CNC géppel készítették, főleg nem azt hogy kőbunkóval faragták majomemberek akik vélhetően csak csöves módjára később elfoglalták és nem pedig készítették.

A marsi piramisok kutatása több figyelmet érdemelne. Többet mint az értelmetlen atomfegyverkezés, de talán majd lejön a fáról a mai korunk emberisége.

2017. febr. 22. 20:32
 4/89 anonim ***** válasza:
76%

Ma csupán reggel 8-tól fél hatig dolgoztam a laborban. Én tudós vagyok, tudom, hogy mi az a forrás. Egy youtube-videó nem az, ráadásul nem vagyok hajlandó nézettséget generálni egy konteós videónak, ami valószínűleg olyan érveket tartalmaz, amit már ezerszer megcáfoltak. Foglald össze röviden, hogy miről szól és akkor majd beszélgethetünk róla.

Bár attól tartok, hogy TE csak megerősítésre vágysz, hogy igen, a gonosz tudósok titkolóznak, hazudnak és elnyomnak. Ez egy elég kényelmes gondolat, hiszen e szerint nem az a baj, hogy nem tanultál eleget, hogy nem voltál elég szorgalmas, hanem mások téged elnyomnak és direkt juttattak oda, ahol vagy.

Ezzel nem az volt a szándékom, hogy megbántsalak, csak mint mondtam qva hosszú napom volt és qva szar.

2017. febr. 22. 20:43
 5/89 A kérdező kommentje:
Továbbrais várom a forrásod utána folytathatjuk.....
2017. febr. 22. 20:55
 6/89 anonim ***** válasza:
52%
Nem drágaság. először írd le, hogy mi van a videóban, mert videót NEM nézek, aztán kapsz rá választ Ez így működik és ha kell, százszor leírom, amíg meg nem csinálod.
2017. febr. 22. 21:11
 7/89 anonim ***** válasza:
69%

"Sokra mentél a tudományoddal én igazoltam videóval az állításom"

Bocsi, de egy youtube-os videó nem számít igazolásnak. Legfeljebb annyit igazol, hogy van olyan ember aki ezt hiszi, és ért valamicskét a videókészítéshez.

Csak ugye bárki bármiről tölthet fel videót, szóval...

2017. febr. 22. 21:31
 8/89 anonim ***** válasza:
37%

Ha a Kérdezőnek egy videó bizonyíték, akkor baj van. De itt egy videó:

https://www.youtube.com/watch?v=-K7q20VzwVs

- - -

Meg szoktam kérdeni a piramis-mániásokat:

Miért nincsenek boltívek a piramisokban?

Ha valami fejlett - esetleg idegen - civilizáció építette azokat.

Az emberiség legalább 16 változatát ismeri ennek a nagyon célszerű építészeti megoldásnak. Egy fejlett civilizációnak ismerni, és alkalmazni kellett volna ezt a megoldást.

2017. febr. 22. 22:47
 9/89 anonim ***** válasza:
56%
Konteó, a 21. századi nép ópiuma.
2017. febr. 22. 22:59
 10/89 Mojjo ***** válasza:
68%

Én találtam egy videót, ami igazolja, hogy a kacsák képesek beszélni, sőt saját civilizációjuk van!

Világszenzáció agyonhallgatva! Miért titkolják előlünk?!

Tessék a link:

[link]

2017. febr. 23. 00:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!