Van itt valaki akinek vannak emlékei előző életéből vagy legalább ismer olyan embert akinek van? (Szkeptikusok kíméljenek)
Te vagy hülye kedves 64%-os, oda van írva a kérdéshez, hogy (Szkeptikusok kíméljenek) szóval ennyiből lehetne mindent érteni!
Egyébként honnan tudod, hogy hülye, mi van ha neki igaza? Én nem vagyok vallásos, de nem hülyézem le pl. azt aki hisz az angyalokban, az az ő hite, kis világa, tiszteletben kell tartanom!
"Egyébként honnan tudod, hogy hülye, mi van ha neki igaza?"
Nem baj, legalább megpróbáltad. ;)
Én is le lettem szavazva, de nem érdekel, megszoktam. :)
Az pedig, hogy emlékszel valamire, ami nem ebben az életedben történt, nem hit vagy nemhit kérdése. Hívő keresztényeknél is vannak, akik emlékeznek ilyenre, holott a vallásuk szerint egy élet van. Ami engem illet, nem vagyok egyik valláshoz sem sorolható.
És szavazzátok lefelé az ashtarozókat, "Jézus megjelent nekem egy pirítóson" szintű hozzászólókat, de az értelmeseket nem kéne. Bár, aki nem ért hozzá, az nem tud különbséget tenni, bocs. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!