Van itt valaki akinek vannak emlékei előző életéből vagy legalább ismer olyan embert akinek van? (Szkeptikusok kíméljenek)
Volt itt a környéken régebben egy kisgyerek.
Állandóan valami öregemberről beszélt, épp hogy megtanult beszélni.
Az öregember hogy nézett ki, hol lakott, milyen rokanai voltak, kik voltak a barátai, mivel foglalkozott.
A szülők kezdték unni a dolgot, elvitték pszichológushoz.
Elsőnek képzeletbeli barátra gondolt, de valahogy képbekerült a reinkarnáció is.
Vagyis ahogy elmesélték a szülők.
Az szülők felírtak mindent, amit a gyerek folyton beszélt.
Majd felkeresték azt a helyet, amit folyton emlegetett a gyerek.
Ott élt egy ember, akit úgy hívtak, akkor halt meg, amikor a gyerek mondta, azok voltak a barátai és családtagjai, amiket a kisgyerek leírt.
Mikor ez kiderült, senki nem tudja mi történt utána, mert a család azonnal külföldre költözött, soha senki nem látta őket.
Halottam én is ilyenről vannak elég sokan is akik állítják, hogy ez valóság! Vannak rá közvetett bizonyítékok is:
1. DeJaVű érzés.
2. Gyermekek akik emlékeznek előző életeikre!
3. Regressziós hipnózis
Bizonyos, nagyon konkrét álmok (pl. abból tudtam meg, hogy két ország határát csupán egy patak alkotja, és a valóságban utánanézve annak a két országnak valóban egy patak a határa szinte végig), emellett nagyon furcsa érzések olyan bizonyos távoli, számunkra egzotikus és nagyon különböző városokkal/tájakkal kapcsolatban, ahol soha nem jártam, mégis egy nagyon mélyről fakadó kötődést érzek irántuk.
Ennél konkrétabb nincs, bár örülnék, ha lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!