Ehhez mit szóltok szkeptikusok. Kell ennél több bizonyíték, az időutazókra?
2015. ápr. 14. 11:23
1/21 anonim válasza:
A valóság azonban kevésbé titokzatos, a faragás ugyanis viszonylag új, az 1992-es restaurálási munkálatok részeként került a kapura, felelevenítve a kőfaragók azon hagyományát, miszerint a javítások során a korábbi alkotáshoz hozzátettek saját kézjegyükként egy-egy új részletet.
2/21 Trafó1 válasza:
Végig olvastad a cikket??
Szerintem nem.
3/21 A kérdező kommentje:
#1 De azok a szobrok már ott vannak évszázadok óta, nem kamuz nekem!
2015. ápr. 14. 11:32
4/21 anonim válasza:
"A valóság azonban kevésbé titokzatos, a faragás ugyanis viszonylag új, az 1992-es restaurálási munkálatok részeként került a kapura" Csak azt nem értem, hogy a Patrick-ot honnan vetted?
5/21 Trafó1 válasza:
Sötétség van, de nem ott, hanem a fejedben, olvasd már végig vazze.
6/21 A kérdező kommentje:
#4 Igy neveztek el a szuleim, amikor kisbaba -.-
2015. ápr. 14. 11:40
7/21 Trafó1 válasza:
És még csodálkozik valaki ha az ezoterikus rovatba írókat lehü.ézik.
8/21 A kérdező kommentje:
...voltam, marmint kisbaba -.-
"Sötétség van, de nem ott, hanem a fejedben, olvasd
már végig vazze."
En okosabb vagyok barkinel, nagyon okos vagyok! Vegigolvastam, es megertetem sok tagadoval ellentetben -.-
2015. ápr. 14. 11:46
9/21 A kérdező kommentje:
Akkor ehhez mit szoltok szkeptikusok. A kutatók az oroszországi Labinskban egy 225-250 millió éves, mikrocsipet találtak. Erre mar nem tudodtok mit mondani igaz? -.- [link]
2015. ápr. 14. 11:56
10/21 Trafó1 válasza:
Nem tudom mi a baj ezzel a hírrel , mikrocsipek sokáig elállnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!