Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szkeptikusok ehhez most mit...

Szkeptikusok ehhez most mit szóltok? Számos bizonyíték a transzdimenzionális létezésére!

Figyelt kérdés

Számos furcsa dolog van a világon, ami úgymond megmagyarázhatatlan természetfeletti jelenségek sorozata. Most sorolhatnék párat, de fáradt vagyok a guggylizáshoz nemrég keltem fel, majd ha aktívabb leszek felsorolok párat, addig is bírjátok ki!

Sokan észlelnek ufo jelenséget, amit sokszor tévesen a földönkívüliekkel azonosítanak. Pedig semmi nem képes a fénynél gyorsabban haladni, egy nagyon távoli bolygóról az ide utazgatás igencsak valószínűtlen, ellentétben a dimenziók közötti utazás már annál inkább valószínűbb és számos megmagyarázhatatlan jelenségre ad magyarázatot, mint például a paradoxonokra és a parajelenségekre, mivel amikor kaput nyitottak a mi alternatív valóságunkban megbontták a tér-idő kontinuumot, aminek az eredménye az, hogy sorra nyílnak meg az anomáliák különböző idősíkokban és idővel az a határ, ami a két világ között van egyre vékonyabb lesz olyannyira, hogy idővel ez fogja okozni mindkét világ vesztét. De most mennem kell, mert még nem reggeliztem később folytatom, ha lesz hozzá kedvem császtok!

2015. márc. 3. 09:48
1 2
 1/16 goolky válasza:
11%
Az igazi magukat szkeptikusnak vallók majd jól leszólják, mint mindent, amit nem a mai tudomány ismer el. Az már más kérdés, hogy a mai tudomány szintjével, megállapításaival kapcsolatban miért nem szkeptikusak... :)
2015. márc. 3. 10:04
 2/16 bollocks ***** válasza:
75%
Én eddig szkeptikus voltam, de valamit megmozgattál bennem, úgy érzem, hogy képes vagy felnyitni a szemem, mester! Jó étvágyat a reggelihez, és várom a folytatást!
2015. márc. 3. 10:26
 3/16 anonim ***** válasza:
85%

"Számos bizonyíték a transzdimenzionális létezésére!"

Lássuk azt a bizonyítékot!

"Számos furcsa dolog van a világon, ami úgymond megmagyarázhatatlan természetfeletti jelenségek sorozata."

NEM. Számos fuircsa dolog van a világon, sok közüllük megmagyarázatlan, de ezmég nem jelenti hogy megmagyarázhatatlan, vagy hogy temrészetfeletti.

"Sokan észlelnek ufo jelenséget"

ÉS? Előszöris sokan ÁLLÍTJÁK hogy azonosítatlan repülő tárgyat észlelnek. Ezek 99.99%-át később azonosítják, és a maradékról sincs okunk feltételezni még csak azt sem hogy földönkívüli, nemhogy rögtön transzdimenzionális, pláne nem hogy természetfeletti (egy transzdimenzionális dolog simán természetes).

"Pedig semmi nem képes a fénynél gyorsabban haladni"

Mármint jelenlegi tudásunk szerint, a normál tér-idő rendszerben.

"egy nagyon távoli bolygóról az ide utazgatás igencsak valószínűtlen, ellentétben a dimenziók közötti utazás már annál inkább valószínűbb"

Valójában a csillagkzi utazás a valószínűbb jelenlegi tudásunk szerint, ugyanis nincs bizonyítva a multiverzum-hipotézis. Azaz jelenlegi tudásunk szerint nincsenek "más dimenziók".

"és számos megmagyarázhatatlan jelenségre ad magyarázatot, mint például a paradoxonokra és a parajelenségekre"

"A" paradoxonra? Nincs olyan hogy "a" paradoxon.

Parajelenségekről sem tudunk.

" mivel amikor kaput nyitottak a mi alternatív valóságunkban..."

BÖFF.

Mi is volt a kérdés?

2015. márc. 3. 10:40
 4/16 A kérdező kommentje:

Én örülök annak, hogy legalább a hatost sikerült át térítenem a helyes útra. Na most elkezdeném az ezotéria hívősködést:

# 3

"NEM. Számos fuircsa dolog van a világon, sok közüllük

megmagyarázatlan, de ezmég nem jelenti hogy

megmagyarázhatatlan, vagy hogy temrészetfeletti.

"Sokan észlelnek ufo jelenséget"

ÉS? Előszöris sokan ÁLLÍTJÁK hogy azonosítatlan

repülő tárgyat észlelnek. Ezek 99.99%-át később

azonosítják, és a maradékról sincs okunk feltételezni

még csak azt sem hogy földönkívüli, nemhogy rögtön

transzdimenzionális, pláne nem hogy természetfeletti

(egy transzdimenzionális dolog simán természetes)." Ennek ellent kell, hogy mondjak, mert az ufo jelenségek többségét nem sikerül azonosítani, és a transzdimenzionális anomáliák még mindig valószínűbbek, mint az idegenek repcsiei. a transzdimenzionális események nem természetfeletti jelenségek, csak sok mindenre magyarázatot adnak, ami ezekkel kapcsolatos. Ha nem hiszel nekem kérdezd meg bármelyik tudóst, aki velem egyetért.

"Mármint jelenlegi tudásunk szerint, a normál tér-idő

rendszerben."

Ezek szerint te úgy vagy vele, hogy hogy majd két-háromszáz év múlva gyorsabban fogunk utazni mint a fény? Biztos olyan ember vagy, aki a majdra bízza a dolgokat.

"Valójában a csillagkzi utazás a valószínűbb jelenlegi

tudásunk szerint, ugyanis nincs bizonyítva a

multiverzum-hipotézis. Azaz jelenlegi tudásunk szerin"

Dehogy! A csillagkzi utazásnál még az is valószínűbb, hogy egy nyuszika titokban atombombát épít, hogy elpusztítsa egész Magyarországot!

""A" paradoxonra? Nincs olyan hogy "a" paradoxon.

Parajelenségekről sem tudunk."

Tudatlan vagy, paradoxon igen is van! A paradoxon kifejtés sokszínű, van az idő-paradoxon és az a paradoxon, ami ellent mondom a modern fizikának és a racionális magyarázatnak gondolom a parajelenségek jelentését nem kell kifejteni? Vagy igen?

"BÖFF.

Mi is volt a kérdés?"

Amnéziás vagy? Most mennem kell majd később játszom tovább az ezotéria hívőt tudod mit jelen ez? Na mit gondolsz? Kapcsoljam fel helyetted a villanyt, hogy megvilágosodjál?

2015. márc. 3. 13:23
 5/16 anonim ***** válasza:
76%

"Ha nem hiszel nekem kérdezd meg bármelyik tudóst, aki velem egyetért"

Nem vagyok sznob, kérdezz meg bárkit! Mármint, bárkit aki számít ;)

Amúgy én sem értem mi akart lenni a kérdés. Összehordasz itt egy rakás maszlagot, amit semmivel sem tudsz (de úgy látom nem is nagyon próbálsz) alátámasztani, és várod hogy ezt bárki is beveszi?

"Én örülök annak, hogy legalább a hatost sikerült át térítenem a helyes útra."

Úgy látom, neked még az irónia is magas :D

2015. márc. 3. 13:31
 6/16 bollocks ***** válasza:
84%
Kérdező, a multidimenzióknak köszönhetően jósoltad meg, hogy enyém lesz a 6. hozzászólás is? Fényt kellene derítenünk a téridő anomáliáira!
2015. márc. 3. 14:09
 7/16 anonim ***** válasza:
71%

"...számos megmagyarázhatatlan jelenségre ad magyarázatot, mint például a paradoxonokra..."

Paradoxon: LÁTSZÓLAGOS [kiemelés tőlem] ellentmondás.

Mi ebben a megmagyarázhatatlan?

2015. márc. 3. 14:46
 8/16 anonim ***** válasza:
82%
2015. márc. 3. 17:10
 9/16 anonim ***** válasza:
87%
2015. márc. 3. 18:06
 10/16 A kérdező kommentje:

#5 Én nem várom el, hogy bárki is bevegye, csak unalmamban írtam valamit, amin érdemes filózni. Hisz, amit én firkálok annak mindig van értelme, csak nem mindenki érti meg.

#6 Neked írtam, mivel tudtam, hogy te leszel a hatos válaszíró teccik tudni én belelátok a jövőben. :DD

#7 Nehogy megharagudj rám, de még mindig úgy gondolom, hogy te vagy itt a legbutább válaszíró, mármint rajtam kívül ;)

#8 #9 Muszáj linkelni? Amúgy se kattintok rá, csak azt fogom mondani, hogy már olvastam, de közbe meg nem is érdekel miket linkeltek ide. :)

2015. márc. 3. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!