Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szkeptikusok ehhez most mit...

Szkeptikusok ehhez most mit szóltok? Számos bizonyíték a transzdimenzionális létezésére!

Figyelt kérdés

Számos furcsa dolog van a világon, ami úgymond megmagyarázhatatlan természetfeletti jelenségek sorozata. Most sorolhatnék párat, de fáradt vagyok a guggylizáshoz nemrég keltem fel, majd ha aktívabb leszek felsorolok párat, addig is bírjátok ki!

Sokan észlelnek ufo jelenséget, amit sokszor tévesen a földönkívüliekkel azonosítanak. Pedig semmi nem képes a fénynél gyorsabban haladni, egy nagyon távoli bolygóról az ide utazgatás igencsak valószínűtlen, ellentétben a dimenziók közötti utazás már annál inkább valószínűbb és számos megmagyarázhatatlan jelenségre ad magyarázatot, mint például a paradoxonokra és a parajelenségekre, mivel amikor kaput nyitottak a mi alternatív valóságunkban megbontták a tér-idő kontinuumot, aminek az eredménye az, hogy sorra nyílnak meg az anomáliák különböző idősíkokban és idővel az a határ, ami a két világ között van egyre vékonyabb lesz olyannyira, hogy idővel ez fogja okozni mindkét világ vesztét. De most mennem kell, mert még nem reggeliztem később folytatom, ha lesz hozzá kedvem császtok!

2015. márc. 3. 09:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%
Az ufóészlelések nem a transzdimenzionális létezését bizonyítják, hanem az alkohol létezését.
2015. márc. 3. 20:21
 12/16 A kérdező kommentje:
#11 Nahát, de nagyot mondtál! Ha elmész majd csukd be magad után az ajtót, mert hideg van megfázik a vincseszter. Amúgy, amit a kilences linkelt képet nem én vagyok rajta mielőtt azt gondolnátok. Tudom én, hogy a féltékenység beszél belőletek szkeptikuskáim nem bírjátok elviselni, hogy valaki nálatok intelligensebb. Ezért köttök bele a kérdésembe.
2015. márc. 3. 21:42
 13/16 anonim ***** válasza:
44%
Az enyém egy kép, azt talán még fel tudod dolgozni nagy elfoglaltságodban.
2015. márc. 3. 21:59
 14/16 advance válasza:
100%
Megpróbálhatnál bizonyítékokkal alátámasztva érvelni. Akkor többen hinnénk neked.
2015. márc. 6. 13:18
 15/16 anonim ***** válasza:
92%
Mi ad magyarázatot a paradoxonokra és a parajelenségre? Tudod egyáltalán hogy mi az?
2015. márc. 26. 17:16
 16/16 anonim ***** válasza:
38%

Tyűha :o A kutya meg a mája, ez elképesztő! Mostmár teljes mértékben hiszek!

És melyik faj volt vajon? Reptoidok, krixkraxok, vagy a lumbulábiak?

2015. júl. 24. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!