Szkeptikusok ehhez most mit szóltok? Számos bizonyíték a transzdimenzionális létezésére!
Számos furcsa dolog van a világon, ami úgymond megmagyarázhatatlan természetfeletti jelenségek sorozata. Most sorolhatnék párat, de fáradt vagyok a guggylizáshoz nemrég keltem fel, majd ha aktívabb leszek felsorolok párat, addig is bírjátok ki!
Sokan észlelnek ufo jelenséget, amit sokszor tévesen a földönkívüliekkel azonosítanak. Pedig semmi nem képes a fénynél gyorsabban haladni, egy nagyon távoli bolygóról az ide utazgatás igencsak valószínűtlen, ellentétben a dimenziók közötti utazás már annál inkább valószínűbb és számos megmagyarázhatatlan jelenségre ad magyarázatot, mint például a paradoxonokra és a parajelenségekre, mivel amikor kaput nyitottak a mi alternatív valóságunkban megbontták a tér-idő kontinuumot, aminek az eredménye az, hogy sorra nyílnak meg az anomáliák különböző idősíkokban és idővel az a határ, ami a két világ között van egyre vékonyabb lesz olyannyira, hogy idővel ez fogja okozni mindkét világ vesztét. De most mennem kell, mert még nem reggeliztem később folytatom, ha lesz hozzá kedvem császtok!
Tyűha :o A kutya meg a mája, ez elképesztő! Mostmár teljes mértékben hiszek!
És melyik faj volt vajon? Reptoidok, krixkraxok, vagy a lumbulábiak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!