Van itt valaki akinek vannak emlékei előző életéből vagy legalább ismer olyan embert akinek van? (Szkeptikusok kíméljenek)
A nagymamámnak vannak ilyen álmai, emlékei. Kisfiú volt, és fiatalon, még gyerekként halt meg. Konkrétumokat is mondott, de már régen mesélte.
Én meleg férfi voltam. Nem tudom honnan, egyszerűen csak tudom. Egy fontos, jóképű, társasági ember. Valahol egy másik országban. Nincsenek konkrét emlékeim, csak sok sok apróság. A társam előbb halt meg nálam, ezért a mostani életében idősebb nálam, és régen azt hittem valahol tőlem nyugatra van, aztán sok sok apróság a közel-keleti kultúra felé kezdte irányítani a figyelmem, az orientális illatok, az organikus minták és a megbanozázó zene felé. Ma már úgy hiszem ott lehet valahol. Nem tudom ebben az életben is őt szánták-e nekem, úgy sejtem nem, de egyre erősebb bennem a vágy, hogy megtaláljam. Kíváncsi vagyok mit érzek majd, és hogy ő mit érez. Ráismerek-e egyből? Olyan lesz-e, mintha ezer éve ismernénk egymást? Bárcsak tudhatnám.
21/L
Mesa nagyon harapós kedvében van amikor ide feljön, a reinkarnáció csak egy filozófiai elmélet, nem bizonyított, hit kérdése, hogy van-e vagy nincs, szerintem nincs de nem hülyézem le azt, aki hisz benne!Vannak közvetett "bizonyítékai" de erről még 200 komment sem lenne elég vitatkozni.
Én hiszek pl. Istenben, egyébként mindenki ha életveszélyben van automatikusan "Istenem segíts" vagy "Óh Istenem ments meg" -re gondol- vajon miért? Miért nem arra, hogy Stephen Hawking elméletei mentsetek meg? lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!