Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért létezünk?

Miért létezünk?

Figyelt kérdés

Mi célt szolgál az,hogy mi létezünk?

Tudom volt már 1-2-szer ez a kérdés de főleg arra vagyok kíváncsi,hogy az emberek gondolkodásmódja mennyit változott ezzel kapcsolatban.

2015. jún. 6. 14:13
 61/102 anonim ***** válasza:
52%
52-es Gadis! A cél nem az, hogy ha téged megöltek az előző életedben, akkor te majd ebben a jelenlegi életedben másokat megölsz! Ez nem így működik! A negatív cselekedet nem lehet cél, vagy vezérelv! A cél a szeretet adása és a szeretet átélése! Ha te előző életedben hóhér voltál, akkor ebben az életedben te leszel az elszenvedő alany, és valamilyen formában meghalsz, a lényeg, hogy nem természetes halállal halsz. A lelked viszont tudni fogja, hogy ez azért történt, hogy az előző életedben a saját magad által generált negatív karmádat ebben az életedben kiegyenlítetted! A következő inkarnációdban, a következő életedben már nem leszel sem hóhér, sem áldozat, mert a karmádat kiegyenlítetted! A következő életedben a célod és a feladatod a szeretet megélése, és a szeretet átadása másoknak. Ha kiegyenlítetted az összes karmádat, és elvégezted az összes feladatodat, amit saját magad tűztél ki saját magad elé, mint lélek a lélekdimenzióban, akkor nem kell többet leszületned, hanem a lélekdimenzióban maradhatsz, mint tanító.
2015. jún. 7. 00:07
 62/102 anonim ***** válasza:
Csak úgy viccből
2015. jún. 7. 00:56
 63/102 Ozmium42 ***** válasza:
Azért, mert semmiből nem lehet valami, valamiből nem lehet semmi, illetve a semmi nem van, hanem nincs, és ezért valójában nem a létezés alternatívája. Azért vagyunk, mert lehetetlen nem lenni. Minden valami, mindig is az volt, és mindig is az marad, csak más formában.
2015. jún. 7. 04:14
 64/102 anonim ***** válasza:
52%

Káosz a kvantumfizikában - Létezésünk egy holografikus

Amikor elfogadjuk azt a tényt, hogy a megfigyelő befolyásolja az eseményeket, akkor azt is meg kell kérdeznünk, hogy mi befolyásolja a megfigyelőt a háttérből, a környezetéből.

Egyáltalán mi az, amit megfigyelünk, mi az érzékelhető fizikai valóság? Mi van, ha az egész létezésünk egy holografikus lenyomat? Mi van, ha a hangok, a színek, a fizikai érzékelés megtapasztalása úgyszintén csak egy holografikus káprázat, amelyet az agyunk speciális alapprogramja varázsol valósággá?

https://www.youtube.com/watch?v=ng4hsrPJb10

2015. jún. 7. 08:30
 65/102 anonim ***** válasza:
64-es, Új-újplatonizmus?? :)) Egyébként elgondolkodtató,amit írtál.
2015. jún. 7. 08:47
 66/102 anonim ***** válasza:
85%

59-es, ez nem bizonyíték!

Honnan veszed, hogy az univerzum 4,6% anyag, 23% sötét anyag, 72% sötét energia? Bejártad az univerzumot? Ismersz mindent? Hát nem! Az ember azért nem érzékel többet a világból, mert nem tökéletes, mivel a "tökéletes" nem létezik! Viszont a tökéletlenségeit gépekkel, elméletekkel és kísérletekkel kompenzálja, így pedig azok a részek melyek addig rejtve maradtak világossá válnak előttünk. Persze az ember nem mindig ér el sikereket azért kell többször próbálkozni, de nincs okunk feltételezni, hogy a világegyetem tudatos és minket Isten teremtett volna, mert egyszerüen semmi se utal erre. Nem létezik olyan, hogy "tudatos energia", én még ezzel nem találkoztam. Az univerzum sem tudatosságból tágul, hanem azért tágul, mert haldoklik, és ez pedig tény!

60-as, azért foglalkoztat minket a téma, mert az embert a kíváncsiság hajtja előre, ez pedig belénk van kódolva. De én a kíváncsiságból két azaz: két adagot kaptam.

Önmagának a központi idegrendszernek nincs érzékelése a világról, leszámítva a látást, hallást, szaglást, tapintást és érzelmeket, melyeket a testünk közvetít neki. Tehát azért nem álmodok 4D-ben, mert nem tudom elképzelni, hogy milyen lehet egy 4D-s térben élni, mivel az ember csak olyasmiről tud álmodni, amit előzőleg már ismer és el tud elképzelni. Tehát ebből kifolyólag az agynak nincs kapcsolata a 4D-s világgal, mert akkor el tudnád képzelni, hogy milyen egy 4 dimenziós térben élni, és vicces lenne, ha az agyad dimenziók közt tudna ugrálni, mert még a tudósok sem ismerik az átjárást. És sajnálom, hogy este nem válaszoltam, de tudjátok hogy megy ez, az embert nem hagyják reggelig a gép előtt zombulni. xdd

2015. jún. 7. 09:10
 67/102 anonim ***** válasza:
52%

66-os Joker 2.0!

Amit leírtam, nem én mondom, hanem tudósok! Na akkor szedd össze magadat, menj be a Magyar Tudományos Akadémiára, és közöld velük, hogy te vagy a világ legokosabb embere, minden tudós, fizikus professzor hülye, és tőled tanuljon, mert te vagy a világ ásza, rajtad kívül nincs más nagytudású ember, majd te megmondod a világnak a tutit, oszt jónapot!

Nem szégyelled magadat, hogy ennyire buta vagy??

2015. jún. 7. 09:16
 68/102 anonim ***** válasza:
Mert elkaptuk a nemi úton terjedő halálos betegséget!
2015. jún. 7. 09:19
 69/102 anonim ***** válasza:
82%
67-es, nem hiszem magamat szuperintelligensnek, sőt talán még az átlagos intelligencia hányadost is karcolom, de sok tudóssal nem értek egyet, sok szkeptikussal nem értek egyet, sok ezotéria hívővel nem értek egyet, sok vallásossal nem értek egyet, sok kvantumfizikussal nem értek egyet, sok UFO hívővel nem értek egyet, de azért nem értek egyet, mert okot adok rá. Ne-ne-ne-ne-ne-nem értek egyet! Persze nem vagyok beképzelt és az is benne van a lapban, hogy én nem vagyok elég intelligens, és pontosan emiatt szeretnék többet tudni, mert tudatlan vagyok. Nem hiszem, hogy örömmel fogadnának a Magyar Tudományos Akadémiában, mert sokan nem tudnak elviselni. Pedig nem ártok senkinek, sőt még innen is ki akarnak utálni, akkor szerinted a Tudományos Akadémia hogyan reagálna az elméletimre? Egy kicsit szégyellem is, hogy ilyen buta vagyok, de mit tehetnék ellene, ha mindenki más intelligens? :D
2015. jún. 7. 09:51
 70/102 anonim ***** válasza:
89%
Egyébként nem haragszol, ha kérek tőled egy linket, melyben leírják ezeket?
2015. jún. 7. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!