Miért létezünk?
Mi célt szolgál az,hogy mi létezünk?
Tudom volt már 1-2-szer ez a kérdés de főleg arra vagyok kíváncsi,hogy az emberek gondolkodásmódja mennyit változott ezzel kapcsolatban.
Káosz a kvantumfizikában - Létezésünk egy holografikus
Amikor elfogadjuk azt a tényt, hogy a megfigyelő befolyásolja az eseményeket, akkor azt is meg kell kérdeznünk, hogy mi befolyásolja a megfigyelőt a háttérből, a környezetéből.
Egyáltalán mi az, amit megfigyelünk, mi az érzékelhető fizikai valóság? Mi van, ha az egész létezésünk egy holografikus lenyomat? Mi van, ha a hangok, a színek, a fizikai érzékelés megtapasztalása úgyszintén csak egy holografikus káprázat, amelyet az agyunk speciális alapprogramja varázsol valósággá?
59-es, ez nem bizonyíték!
Honnan veszed, hogy az univerzum 4,6% anyag, 23% sötét anyag, 72% sötét energia? Bejártad az univerzumot? Ismersz mindent? Hát nem! Az ember azért nem érzékel többet a világból, mert nem tökéletes, mivel a "tökéletes" nem létezik! Viszont a tökéletlenségeit gépekkel, elméletekkel és kísérletekkel kompenzálja, így pedig azok a részek melyek addig rejtve maradtak világossá válnak előttünk. Persze az ember nem mindig ér el sikereket azért kell többször próbálkozni, de nincs okunk feltételezni, hogy a világegyetem tudatos és minket Isten teremtett volna, mert egyszerüen semmi se utal erre. Nem létezik olyan, hogy "tudatos energia", én még ezzel nem találkoztam. Az univerzum sem tudatosságból tágul, hanem azért tágul, mert haldoklik, és ez pedig tény!
60-as, azért foglalkoztat minket a téma, mert az embert a kíváncsiság hajtja előre, ez pedig belénk van kódolva. De én a kíváncsiságból két azaz: két adagot kaptam.
Önmagának a központi idegrendszernek nincs érzékelése a világról, leszámítva a látást, hallást, szaglást, tapintást és érzelmeket, melyeket a testünk közvetít neki. Tehát azért nem álmodok 4D-ben, mert nem tudom elképzelni, hogy milyen lehet egy 4D-s térben élni, mivel az ember csak olyasmiről tud álmodni, amit előzőleg már ismer és el tud elképzelni. Tehát ebből kifolyólag az agynak nincs kapcsolata a 4D-s világgal, mert akkor el tudnád képzelni, hogy milyen egy 4 dimenziós térben élni, és vicces lenne, ha az agyad dimenziók közt tudna ugrálni, mert még a tudósok sem ismerik az átjárást. És sajnálom, hogy este nem válaszoltam, de tudjátok hogy megy ez, az embert nem hagyják reggelig a gép előtt zombulni. xdd
66-os Joker 2.0!
Amit leírtam, nem én mondom, hanem tudósok! Na akkor szedd össze magadat, menj be a Magyar Tudományos Akadémiára, és közöld velük, hogy te vagy a világ legokosabb embere, minden tudós, fizikus professzor hülye, és tőled tanuljon, mert te vagy a világ ásza, rajtad kívül nincs más nagytudású ember, majd te megmondod a világnak a tutit, oszt jónapot!
Nem szégyelled magadat, hogy ennyire buta vagy??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!