Miért létezünk?
Mi célt szolgál az,hogy mi létezünk?
Tudom volt már 1-2-szer ez a kérdés de főleg arra vagyok kíváncsi,hogy az emberek gondolkodásmódja mennyit változott ezzel kapcsolatban.
Kedves 42-es. Lehet, hogy meg fogsz lepődni, de meg kell védenem Joker 2.0-t. A legtöbb ember csak akkor hisz el dolgokat, ha számára kézzel foghatóak, látja, megtapasztalja, stb. Ugyan mitől lenne hiteles számára bármi abból, amit más leírt, ha ő maga nem tapasztalta meg? Higgyen benne, mert Te biztos vagy benne, hogy a Te utad az igazság?
Ezért fölösleges bárkit is minősíteni/elítélni, mert úgy viselkedik, ahogy a társadalom elvárja tőle, jelen helyzetben ő számít normálisnak :). Ez az ő szerepe, erre van szüksége, teszi a dolgát, de legalább már elkezdett helyezkedni, mert az ilyen alakokkal is szóba áll, mint például mi.
Ha eljön az ideje, talán majd rádöbben az igazságra, és az is biztos, hogy számunkra is sok tanulni való van még hátra...
Egyébként mire számítottál ,kérdező? Mit szeretnél hallani a válaszolóktól? Azt gondoltad,kielégítő választ kapsz majd?
Sajnos nem fogsz :T .
Az emberek földhözragadtak,homály fedi szemünket.
Mintha valami nagyon nem akarná ,hogy rájöjjünk,kik is vagyunk és miért vagyunk itt. Vagy lehet,hogy ez azért van,mert nincs is mire rájönnünk? Csak vagyunk és kész?!
Vagy az ember nem rendelkezik annyi értelemmel,hogy tisztán lássa,mi veszi körül (az állatokhoz és többi élőlényhez mérve nagyobb az intelligenciánk,de mégse az igazi)? Miben élünk ,miben létezünk?
Egyébként a Biblia is említi,hogy az ember nem tudná feldolgozni a választ minderre (Ha nem hiszed,járj utána-> Olvasd ki.)- Én kiskorom óta hiszek Istenben,lehet érte utálni..Szóval leragadtam ennél a dolognál. Beletörődés.
Igazából erre nem lehet normális válasszal előrukkolni. Én se tudok,de mások se igazán,ahogy elnézem. Csak éreztem valami késztetést :O
Ahelyett, hogy egymásnak estek inkább nézzétek meg a:
Beautiful Creatures - Lenyűgöző teremtmények című filmet.
Ezós film és élvezhető.
47, Igen?!?! És mit kellene akkor kijavítanom? Mert abszurd nem emlékszem az előző életeimre,baklövéseimre ,stb..Lehet,azért ,mert nem is volt?
46-os ..Oké,felvázolnád,hogy az ezotéria mit is nyújt válaszként? És az Istentől vagy embertől származik ? Mert ugye,szerintem az ember még mindig tudatlan. Hiába írták a Bibliát emberek,ott volt az "Isteni sugallat" ..vagy mi tanultunk hittanon múltkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!