Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért létezünk?

Miért létezünk?

Figyelt kérdés

Mi célt szolgál az,hogy mi létezünk?

Tudom volt már 1-2-szer ez a kérdés de főleg arra vagyok kíváncsi,hogy az emberek gondolkodásmódja mennyit változott ezzel kapcsolatban.

2015. jún. 6. 14:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/102 anonim ***** válasza:
76%
Nem véletlen mondják, hogy aki valamit el akar érni, el is fogja. Mi mindannyian élni akartunk, ezért kaptunk lehetőséget. Szerintem amúgy mindenkinek van küldetése, de én még nem jöttem rá mi az enyém.
2015. jún. 6. 14:56
 12/102 A kérdező kommentje:
Érdekes gondolat de egy kicsit jobban kifejthetnéd mert így csak további kérdéseket fog szülni.
2015. jún. 6. 15:03
 13/102 anonim ***** válasza:
100%

Azért élünk, hogy azt kiéljük:

Találjunk hobbit, fedezzük fel miben vagyunk a legjobbak. Találjuk meg a nagy szerelmet (már ha van olyan), aztán hosszú idővel gyarapítsunk családot, vagy fogadjunk örökbe gyereket. Aztán dolgozni kéne...

Vén korunkra mégírjuk a bakancslistát és jó esetben teljesítjük utolsó kívánságainkat (márha még lesz elég erőnk).

Aztán egyértelműen megdöglünk, és ugyanez történik az utódainkkal. (márha vannak, lesznek olyanok)

Ez egy körforgás. Az a kérdés, meddig lessz az. Mindegy megáll egyszer...

2015. jún. 6. 15:06
 14/102 anonim ***** válasza:
100%
* minden
2015. jún. 6. 15:07
 15/102 anonim ***** válasza:
100%
*lesz
2015. jún. 6. 15:10
 16/102 anonim ***** válasza:
32%
A karma és a reinkarnáció miatt létezünk. Azért születünk le a Földre újra és újra, hogy fejlődjünk lelkiekben (spirituálisan), tapasztalatokat szerezzünk, segítsünk másokat, és másokon, és az életünkben elkövetett hibáinkat (karmánkat) kijavítsuk.
2015. jún. 6. 15:11
 17/102 anonim ***** válasza:
81%
Az élet értelmetlen, csak az ember hajlamos neki értelmet keresni!
2015. jún. 6. 15:21
 18/102 anonim ***** válasza:
Annyi, hogy ne unatkozzunk. :D
2015. jún. 6. 15:22
 19/102 anonim ***** válasza:

Szerintem az másodlagos kérdés, hogy miért.

Sokkal fontosabb, a hogyan.

Persze ha a cél világos volna, az út választás is más lehetne, akár.

Tudatlanként jöttünk ebbe a világba és vagy elhisszük amit mondanak, vagy tapasztaljuk.

Mondhatnám, hogy azért létezünk, mert anyukánk megszült.

A miértet akkor fogod tudni, ha valaki bebizonyítja vagy te megtalálod a választ. Talán ott a legkönnyebb keresni, hogy hogyan alakult ki az élet.

2015. jún. 6. 15:24
 20/102 A kérdező kommentje:

Vannak jó válaszok de senki se írja le,hogy miért választotta ezt a világképet.

Nekem ez így kicsit erőltettet,hogy nekem ez a vallás tetszik/logika.Kíváncsi vagyok például valaki miért a karmában hisz esetleg,valaki miért mondja azt hogy az életnek nincs értelme.

Meg mellette még szívesen hallok világnézeteket.

2015. jún. 6. 15:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!