Miért létezünk?
Mi célt szolgál az,hogy mi létezünk?
Tudom volt már 1-2-szer ez a kérdés de főleg arra vagyok kíváncsi,hogy az emberek gondolkodásmódja mennyit változott ezzel kapcsolatban.
Kedves kérdező !
Amit az utolsó sorokban írtál az teljesen jó ,
mindennek oka van ez a világunk legfőbb törvénye és ha ezt folyamatosan érzed , akkor elértél egy nagyobb bölcsességi szintet .( ok és hatás törvénye Pl .: a jó fa jó gyümölcsöt terem ... és nyilván az ember sem születik meg véletlenül stb.)
Az ezotéria = titkos tudás , egy része elmélet amin lehet vitatkozni amit itt meg is tesznek . A másik része gyakorlat amit minden nap végezni kell , csak így juthat előre valaki , csak elmélkedéssel , vitatkozással viszont sehova . Ahogy a jogát ami egy beavató rendszer szintén természetesen gyakorlatban végzik .
Én a 1O év napi meditálásnak köszönhetem elsősorban amit tudok .
Nem akarok senkit meggyőzni semmiről csak annyit akartam a többiek írásához hozzátenni , hogy nemcsak elmélet létezik ebben a témában .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!