Miért létezünk?
Mi célt szolgál az,hogy mi létezünk?
Tudom volt már 1-2-szer ez a kérdés de főleg arra vagyok kíváncsi,hogy az emberek gondolkodásmódja mennyit változott ezzel kapcsolatban.
Mert miért ne :D erről napokig lehetne filozofálni , de pontos választ senki sem tud. Vannak dolgok amiken kár gondolkozni ez is ilyen
Persze minden életnek van valami célja ....de ki tudja. A tiédnek is :D
Ez kitünő kérdés. A tudósok, filozófusok és nem is tudom kik is vitatkoznak ezen (szerintem feleslegesen). Erre nincs konkrét magyarázat.
A teremtő (ha van ilyen) azért hozott mintet(embereket) létre szerintem, hogy sokasodjunk és így tovább... nem tudom hány év század/ezredig lesz ez még... és azt sem tudom, hogy miért, de szerintem ha van teremtő, jól szórakozik. ;)
Az én véleményem legyen mellékes most,hogy mi az oka :)
Én hagyom magam,ti magyarázzátok meg nekem/győzzetek meg,hogy a ti szemszögetek a mérvadó vagy arról hogy a te világnézeted a helytállóbb és jobban levezethetőbb.
Meditálj úgy mint ahogy az indiai jógamester tanítja a tanítványait és magadban megtalálod a választ .
Minden választ tudni fogsz 1O-2O év gyakorlat után .
köszi 8-as de most nincs 10-20 évem és az én szemszögem maradjon mellékes és a gondolataim.
-Annak fogok hinni aki a legjobb magyarázatot tudja leírni.
-Bizonyítsátok nekem,hogy a ti világnézetetek a helytállóbb/értelmesebb az mindegy vallási vagy tudományos szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!