Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért létezünk?

Miért létezünk?

Figyelt kérdés

Mi célt szolgál az,hogy mi létezünk?

Tudom volt már 1-2-szer ez a kérdés de főleg arra vagyok kíváncsi,hogy az emberek gondolkodásmódja mennyit változott ezzel kapcsolatban.

2015. jún. 6. 14:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/102 anonim ***** válasza:
40%
17-es Joker 2.0! A te életed biztosan az! :D
2015. jún. 6. 15:34
 22/102 anonim ***** válasza:

Én nem hiszek semmiben.

Azt tudom, hogy meghalnak emberek és nem jönnek vissza.

Ez a biztos.

Szívesen meggyőződöm bármi másról, de senki nem mutat mást.

Szóval úgy célszerű élni, hogy jól érezzük magunkat. Nem is rosszul.

2015. jún. 6. 15:35
 23/102 A kérdező kommentje:
,esetleg*
2015. jún. 6. 15:35
 24/102 anonim ***** válasza:
21%
20-as kérdező! Én azért írtam, hogy a karma és a reinkarnáció miatt létezünk, mert ez már tudományosan be van bizonyítva! Csak a fősodratú (mainstream) tudomány nem publikálja hivatalosan, ugyanis akkor be kellene vallania, hogy az egész világtörténelmet újra kellene írni, a vallást meg újra kellene értelmezni! Nos, ezt nem kockáztatják, mert akkor a tudomány, a vallás, és vele együtt a politika is akkorát bukna, mint egy retkes ólajtó!
2015. jún. 6. 15:40
 25/102 anonim ***** válasza:
40%

22-es Lucifer-666! Az ember teste valóban meghal, de a lelke örökké él! Ha valaki meghal, fölmegy a lélekdimenzióba, ott tanulmányozza az elmúlt életét, tanulmányozza a jövő életét, majd választ egy testet (egy újszülöttet), akibe születéskor belép véglegesen, és elfoglalja a helyét az agyban lévő tobozmirigyben.

A lélek tudattal rendelkező olyan entitás, fénylény, amely magasfrekvencián rezeg, tehát nem látható, de valós jelenség. Mint mondtam, ahhoz, hogy ezt valaki megértse, egyáltalán nem kell hozzá vallásosnak lenni, csak meg kell érteni ezt a jelenséget. Ez már kvantumfizika!

Akit érdekel a téma, az olvassa el Dr. Michael Newton, egy materialista orvos tudományos könyveit: Lelkünk útja

2015. jún. 6. 15:45
 26/102 anonim ***** válasza:

Lucifer az Úrhoz:

"Aztán mivégre az egész teremtés?

Dicsőségedre írtál költeményt,

Beléhelyezted egy rossz gépezetbe,

És meg nem únod véges végtelen,

Hogy az a nóta mindig úgy megyen.

Méltó-e illyen aggastyánhoz e

Játék, melyen csak gyermekszív hevülhet?

...

Végzet, szabadság egymást üldözi,

S hiányzik az összhangzó értelem."

Ember tragédiája

2015. jún. 6. 15:57
 27/102 anonim ***** válasza:
20-as, én azért nem hiszem, hogy a puszta létezésnek valami értelme lenne mert egyszerüen nincs okom ezt feltételezni. Az ezotéria hívők pedig nem logikából hisznek, hanem hitből, mert ha nem így volna, akkor az egész folyamat végigkövethető lenne. Igazából üres szavakkal dobáloznak, mert gyakorlatilag nincs semmi valóságalapja a hitnek, amit képviselnek. Ez az egész hitvilág hamis dogmákon épül, valójában az emberek hajlamosak önmagukat előtérben helyezni, hogy hasznosnak higgyék magukat: "az én életemnek márpedig értelme van". Az emberiség a kezdetek óta együgyű volt és az is marad, mert nem tud tovább lépni a hamis dogmákon, melyek körül veszik.
2015. jún. 6. 16:23
 28/102 anonim ***** válasza:
40%
17-es Joker 2.0! Te alapból vagy ehhez nagyon sötéten buta, és a felfogó képességed is harmatgyenge! Ezt azzal palástolod, hogy pökhendin minden hasonló oldalon kijelented, hogy te semmiben nem hiszel! Ideje lenne, ha észrevennéd magadat!
2015. jún. 6. 16:31
 29/102 A kérdező kommentje:
Nem kell szidni a másikat ő leírta az ő véleményét azért van az oldal és én kértem ki amúgy is.Tartsátok tiszteletbe egymás nézeteit ne vedd fel magadra ha nem tartód valósnak ha meg szidni akarod tedd logikával,hogy hol a hiba az ő nézetében.
2015. jún. 6. 16:35
 30/102 anonim ***** válasza:
67%

Azért születtél le a fizikai síkra, hogy tudást/tapasztalatot gyűjts.

És ezt tudatosan.

2015. jún. 6. 17:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!