Az ezotéria témát miért nem hanyagolják a szkeptikus emberek?
szoval hülye vagyok amiért kétkedek a reptoidok létezésében?
csak 1et mutassatok! az a hülye aki nemhisz a nemlétezőben? ugyanmár...
a kérdésekhez nemszokták odairni hogy kötelező elhinni.
ezért néha kétkedünk. mert nem tilos!
ne legyen már kötelező minden állatságot elhinni..
de akkor ki a hülye? én mert nemhiszek a reptoidokban vagy az aki erőlteti hogy vannak de senkise látta őket?
miért nemakarja senki bizonyítani?
énmeg tudok repülni. aki nemhiszi az szkeptikus? nem! csak ép elméjű.
annyi butaságot irnak az ezo-ban. én elhinném ha bizonyítanák. de valamiért nemsikerül semmire bizonyítékot szerezni.. miért? miért?
Én olyan boldog lennék, kedves kérdező, ha a hozzád hasonló, ostoba, korlátolt, beszűkült idióták egyik napról a másikra egyszerűen eltűnnének a bolygóról.
Nem érdekelne, hogy szellemek vagy reptoidok vitték el, avagy az angyalok emelték maguk közé őket, csak örülnék, mert végre nem lesz a sok agyatlan, aki szerint a tudomány hülyeség, aki szerint a fejlődés rossz, akik szerint a gondolkozás ciki...
kár akármivel érvelni itt.
csak a bizonyítatlan láthatatlan foghatatlanban hisztek..
Az a vicces, hogy van olyan tudományos elmélet ami tökéletesen passzol bizonyos ezoterikus felfogásokhoz. S ezeket nem sarlatánok találták ki, hogy lehúzzák az embereket. Kíváncsi lennék, hogy az ide irogató szkeptikusok, azokat a kutatókat is hülyének tartják akik a "Holografikus Univerzum" és hasonló elméletek hívői.
Persze lehet nincs igazuk, de mindenképpen elgondolkodtató, s nem rögtön elvetendő.
Itt van egy interjú Michael Talbot-al a Holografikus Univerzum elméletről:
http://www.youtube.com/watch?v=ZAg1ZruaHWI
Valamint néhány előadás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!