Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Bebizonyították az aura...

Bebizonyították az aura létezését! Ez milyen hatással lesz az emberiségre?

Figyelt kérdés

"A kutatás során egy csoport kutató különleges fényképezési technológiát alkalmazott, melynek segítségével rögzíteni tudták az emberek körül lévő energiamezőt. Ezzel a módszerrel kiderült, hogy minden ember körül különböző frekvenciájú elektromágneses hullámok keletkeznek, amelyeket szabad szemmel nem lehet látni, de speciális érzékelőkkel mérhetők. Ezek a hullámok hasonlóságot mutatnak az aura hagyományos leírásával, amely különböző rétegekből áll, és minden réteg más-más aspektust tükröz.

A kutatás továbbá arra is rámutatott, hogy az aura állapota változik az ember érzelmi és testi állapotától függően. Amikor a vizsgálatban résztvevők stressz alatt voltak vagy negatív érzelmeket éltek át, az aurájuk intenzitása és színe megváltozott. Ezzel szemben, amikor nyugodtak és kiegyensúlyozottak voltak, az aurájuk erőteljesebb és harmonikusabb volt. Ez az eredmény összhangban van a régi tanításokkal, melyek szerint az aura a fizikai és pszichológiai állapotot tükrözi.

Végső következtetésként a kutatók kijelentették, hogy az aurát valóban mérhető energia- vagy frekvenciatér alkotja, amely szoros összefüggést mutat az ember egészségi és érzelmi állapotával. Habár a további vizsgálatok szükségesek az aura pontos természetének megértéséhez, ez a kutatás jelentős előrelépés a spirituális elképzelések tudományos igazolásában."

okt. 26. 05:00
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/122 Szervizmérnök úr ***** válasza:
17%

50.

Ebből is látszik, hogy nem értesz bizonyos átvitt értelmű összefüggéseket, de olyanokat igyekszel kreálni, ami nem igazán releváns.

Ez az "aura dolog" nagyon egyszerű lenne, csak bizonyítsa be valaki, hihető, értelmezhető módon.

De ha megfigyeled, az egész ezotéria szekció ilyenekről szól, amiről csak az üres szövegelés megy, de el akarnák másokkal hitetni, hogy szellemek vannak, meg minden van.

De nem értitek meg, hogy én is már átestem az ifjúkori naivitáson, azóta is csak várok és várok, de semmi.

Se szellem, se földönkívüli, semmi nincs, csak az üres duma megy.

Valamikor én elhittem Egely Györgyöt és Kádár Jánost is, mert gyerek voltam és biztosította nekem a békés gyerekkort.

De egyszer lehull az álarc és lehull a lepel a szellemekről is.

okt. 27. 07:25
 52/122 Krampusz1 ***** válasza:
76%

"Ebből is látszik, hogy nem értesz bizonyos átvitt értelmű összefüggéseket,"

Na végre....szóval akkor mik az összefüggések, amiket nem értek? :)

Tehát miért nem létezhet az aura pl, amikor tudjuk (tudomány) hogy a világ 95%-a (sötét anyag és energia pl) láthatatlanul létezik körülöttünk? :)

...és tudom hogy tényleg feleslegesen pazarolom rád az időt, mert tippre te csak vitatkozni, és trollkodni vagy itt az üres becsmérlő válaszaiddal.

"én is már átestem az ifjúkori naivitáson," Ez pont nem releváns, fiatalok és idősek is vannak mellette és ellene is, szóval ez megint butaság.

"De egyszer lehull az álarc és lehull a lepel a szellemekről is."

Ez mi?! Valami színházi darabra gyakorolod a szöveget?

A tudomány álláspontja, hogy a világ kevesebb mint 1%-át értjük és ismerjük. Szerintem nagyon buta dolog, hogy sokan olyasmit tagadnak, amit valójában nem tudhatnak hogy van vagy nincs, csak ezt nem értik.

okt. 27. 07:36
 53/122 anonim ***** válasza:
74%

A repülő spagettiszörny is miért ne létezhetne ezek szerint krampusz logikáját követve, hiszen a világ 95%-a láthatatlanul létezik körülöttünk. (bár igazából a tudomány előtt az se láthatatlan, ahogy a levegő se)

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de sokan fájdalmasan visszaélnek vele. Csak egyetlen egy aurafotót szeretnénk látni ami valódi és senki nem fogja vitatni hogy nem létezik. Nos?

okt. 27. 07:45
 54/122 anonim ***** válasza:
34%

A szkeptikuskák annyira görcsösen kapaszkodnak a "tudományba" hogy az már szánalmas.

1 probléma van: egyik se tudós.

"Se szellem, se földönkívüli, semmi nincs, csak az üres duma megy"

Te már csak tudod. Nyilván hozzáférsz minden titkos információhoz... Vagy csak egy átlagos senki vagy.

okt. 27. 08:04
 55/122 Szervizmérnök úr ***** válasza:
17%

Jönnek a konteós üldözési mániás szövegek, ami engem nagyon nem hat meg.

52.

Ilyen alapon mindent el kellene hinni. A tudományos gondolkodás alapjait kérdőjelezed meg, ami tényekre és bizonyítékokra épít, de te visszafordulsz az időben a spekulatív, okkultista gondolkodás felé.

Miközben te lennél legjobban felháborodva, ha bíró elé kerülnél és a bíró úgy gondolkodna, ahogy te csinálod.

- Megvolt a lehetőséged, hogy elkövesd a tettet, ezért lakolni fogsz!

- De bíró úr maga hülye, a lehetőség nem bizonyítja, hogy el is követtem. Mutasson már egy bizonyítékot!

- Bizonyíték? Kackac. Én azt mondom, mert látom az Ön auráján, hogy gyanúsan örvénylik. Ebből már nem mosakszik ki Krampusz úr!

okt. 27. 08:08
 56/122 Krampusz1 ***** válasza:
76%

"a világ 95%-a láthatatlanul létezik körülöttünk. (bár igazából a tudomány előtt az se láthatatlan, ahogy a levegő se)"

ahogy a levegő se?!? wtf?!

Szerintem te még mindig nem érted. Olvasd vissza, ne kelljen újra leírni.

"Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de sokan fájdalmasan visszaélnek vele."

Igen, és már fogy is a türelmem veletek kapcsolatban, "mindent is letagadok, amit nem tudok megenni" emberekkel kapcsolatban, de azért mindig újra nekifutok :)

Tehát amikor a tudomány kénytelen kimondani, hogy a világ 95%-a (minimum, lehet sokkal nagyobb az arány) olyan anyagból és energiából áll, ami hatással van a bolygókra, csillagokra, mindenhol ott van, de a fizikai világ számára láthatatlan, akkor az kb azt jelenti, hogy a lakásod/szobád 95%-a sötétben van, és nem tudod mi van ott. Tudod hogy van, de láthatatlan.

A legtöbb ember betegesen fél a bizonytalanságtól, mert az elméjük nem képes elfogadni hogy ennyi ismeretlen, tőlük független körülmény, dolog van, és tagadásba mennek.

Az aurát és a csí, ki, prana, stb elnevezésű energiákat milliók látják, és dolgoznak vele, pl a kínai gyógyászat, a világ számos nevében külön van név ezekre az energiákra, de sajnos tény, hogy az emberek 95-99%-a (ez csak általam tippelt százalék) alapbeállításban nem látja -bár nagy részük képes lenne megtanulni. (Ennek az okát is tudjuk, de ez hosszú ide. )

Személy szerint mint korábban írtam, nem tudom hogy lehetne lefotózni pl az aurát, ami a fizikai világ számára láthatatlan, következésképp a fizikai anyagból készült tárgyak sem lépnek reakcióba vele.

Spagetti szörny, húsvéti nyuszi, télapó...ezek hivatalosan is kitalált dolgok, ezt max csak a fafejek gondolják érvnek, kár ide hozni.

De pl ha az UFO-kat írnád, ott már felmerül megint a kérdés, hogy miért ne létezhetnének.

Szóval azt kell érteni, hogy amit emberek milliói állítják egymástól függetlenül hogy létezik, látják, látták, stb, és a tudomány sem zárja ki a létezésüket, miért kell kényszeresen tagadni, érvelni ellene a hülyeségen is túl?!? Itt már belül kellene ezeknek a kényszeresen tagadó embereknek megkeresni a frusztráció és a kényszer forrását, a saját elméjük és egészségük érdekében.

okt. 27. 08:12
 57/122 Szervizmérnök úr ***** válasza:
19%

56.

Itt már teljesen elszakadsz a valóságtól, még annyi igényesség sincs, hogy az UFO rövidítéssel óvatosan bánnál, mert még azt sem értetted meg, hogy mit jelent.

Ha csak a konteós hívők Mekkáját tekintjük (Roswell), az is egy jó példa az emberi hülyeségre.

Turisztikai ipar épült rá, hollywoodi mesék százai.

Igaz, hogy azóta már (pont az eset híressége / hírhedtsége miatt is) nagyon alaposan ki lett vizsgálva a történet, több aspektusból, többféle szervezet és a tudomány képviselői által is.

De hiába, a konteósok csak hajtogatják rendületlenül a "háttérhatalmas" hülyeségeiket.

okt. 27. 08:29
 58/122 Krampusz1 ***** válasza:
76%

Szervizes, ha kiveszem a szidást és a sallangot a leveledből akkor ez marad:

" "

Ennek mi értelme?

Egyetlen ellenérv sincs, csak az hogy szidsz :)

Az aurát és a csí, ki, prana, stb elnevezésű energiákat milliók látják, és dolgoznak vele, pl a kínai gyógyászat, a világ számos nevében külön van név ezekre az energiákra, de sajnos tény, hogy az emberek 95-99%-a (ez csak általam tippelt százalék) alapbeállításban nem látja -bár nagy részük képes lenne megtanulni. (Ennek az okát is tudjuk, de ez hosszú ide. )

Személy szerint mint korábban írtam, nem tudom hogy lehetne lefotózni pl az aurát, ami a fizikai világ számára láthatatlan, következésképp a fizikai anyagból készült tárgyak sem lépnek reakcióba vele.

Olvasd el légyszi újra az elejétől, mert láthatólag már azt sem tudod milyen beszélgetésben vagy.

Találtam egyébként nagyon érdekes aurafotózásos dolgokat a neten, belinkelem, hátha okosabbak lesztek tőle...bár nem tudom milyen technológiát használnak az elkészítéshez, bevallom :) De hátha az is le van írva.

[link]

okt. 27. 08:34
 59/122 anonim ***** válasza:
60%

Ha csak a konteós hívők Mekkáját tekintjük (Roswell), az is egy jó példa az emberi hülyeségre"

100 éves lemaradásban vagy...

okt. 27. 08:37
 60/122 anonim ***** válasza:
33%

Nem tudom melyik a nagyobb hülyeség... Az aurafotózás 0 bizonyítek nélkül? Vagy a tudományos szkeptikuska aki a spagettiszörnyet hasonlítja a hivatalosan is létező ufókhoz vagyis mostmár uap.

Roswel a konteó hívők mekkája? Az volt, kb 80 éve.

okt. 27. 08:41
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!