Bebizonyították az aura létezését! Ez milyen hatással lesz az emberiségre?
"A kutatás során egy csoport kutató különleges fényképezési technológiát alkalmazott, melynek segítségével rögzíteni tudták az emberek körül lévő energiamezőt. Ezzel a módszerrel kiderült, hogy minden ember körül különböző frekvenciájú elektromágneses hullámok keletkeznek, amelyeket szabad szemmel nem lehet látni, de speciális érzékelőkkel mérhetők. Ezek a hullámok hasonlóságot mutatnak az aura hagyományos leírásával, amely különböző rétegekből áll, és minden réteg más-más aspektust tükröz.
A kutatás továbbá arra is rámutatott, hogy az aura állapota változik az ember érzelmi és testi állapotától függően. Amikor a vizsgálatban résztvevők stressz alatt voltak vagy negatív érzelmeket éltek át, az aurájuk intenzitása és színe megváltozott. Ezzel szemben, amikor nyugodtak és kiegyensúlyozottak voltak, az aurájuk erőteljesebb és harmonikusabb volt. Ez az eredmény összhangban van a régi tanításokkal, melyek szerint az aura a fizikai és pszichológiai állapotot tükrözi.
Végső következtetésként a kutatók kijelentették, hogy az aurát valóban mérhető energia- vagy frekvenciatér alkotja, amely szoros összefüggést mutat az ember egészségi és érzelmi állapotával. Habár a további vizsgálatok szükségesek az aura pontos természetének megértéséhez, ez a kutatás jelentős előrelépés a spirituális elképzelések tudományos igazolásában."
Szerintem nem értik itt sokan, hogy a tudomány pontosan érti hogy milyen keveset tud, és nem kell rögtön "boszorkányt, mágust, stb" kiáltani, ha valami olyan jelenségről van szó, ami még nincs "hivatalosan-tudományosan" leírva.
"Én arra vagyok kíváncsi, ami nem mérhető, ami "kívül esik a műszereink mérési tartományán". Mert a sötét anyag ezek szerint nem az."
Szerintem nem egészen érted mi a sötét anyag, és a sötét energia, hiszen a tudomány sem érti, se nem találja, csupán tudni véli a létét, mert másképp nem működhetne így a világegyetem.
De a sötét anyag és energia nem két "valamit" jelöl, hanem csak azt, hogy a Világegyetem 95 % (minimum 95%-a) számunkra teljesen ismeretlen, mérhetetlen, műszerekkel, anyagi eszközökkel megfoghatatlanul létezik.
A sötét anyag "hiányzó" anyagmennyisége matematikailag azt is jelentheti, hogy akár 5X annyi bolygó van minden naprendszerben, mint ami látható.
Egyszerűen nem tudjuk jelenleg.
Ezért nagyon buta vélemény, amikor valaki azt mondja hogy ez meg ez nem lehet, és kész.
"Nincs olyan hogy villamos, mert a bátyám még nem evett olyat" :) ..kb ennyi.
#23: pont a tudomány jutott el oda, hogy létezik sötét anyag, és minden ugyanazon eszköztárral érte el, amellyel egyébként is minden más tudományos állításhoz eljut.
Egyrészt félremagyarázod ezt, másrészt egyszerűen túlmagyarázod.
Mi köze a sötét anyagnak az aurához?
Ja, mert az egyik van, akkor a másik is?
🤦♂️
"Egyrészt félremagyarázod ezt, másrészt egyszerűen túlmagyarázod."
Ez olyasmi, hogy "nem tudom mi van, de biztos hogy nem az amit mondasz mert csak!" ?
"pont a tudomány jutott el oda, hogy létezik sötét anyag..."
A tudomány elnevezett valamit, amiről nem tudja mi az, hol van, vagy hogy hol létezik.
A gravitáció sem azért -és azóta létezik, amikor 400 éve Sir Isaac Newton leírta.
A keresztények a hinduk, a buddhisták már évezredek óta beszélnek más világokról, mennyei világok, mennyország, pokol, stb, és nem kell a tudomány megerősítése nekik.
"Mi köze a sötét anyagnak az aurához?"
Miért zárná ki?
Azért mert a tudomány pár évtizede kitalálta ezeket a neveket, akkor a több ezer éve ismert jelenségek már nem léteznek?!?
Azt értsétek meg, hogy kevesebb mint az 1 %-át érti-ismeri a mai tudomány a világnak.
Ha azt mondjátok, hogy szerintetek nem létezik egy jelenség, pl az aura, ti nem látjátok, stb., az oké, mert hát miért ne lehetne véleményetek, de azt mondani hogy nincs, "mert csak", az nem túl tudományos.
Egyébként nem véletlenül kutatják ezeket a területeket, már sok évtized óta. Szerintem sok embernek ezek tények, csak unják a vitát, hogy "nincs, de van, de nincs, de van, stb"
A sötét anyag az lehetséges, hogy maga az éter, ami kitölti a kozmoszt, csak ez hogy "sötét anyag", sejtelmesen hangzik, és emiatt az éter létezését el lehet sumákolni. De ez csak egy tipp a részemről.
A koronakisülésre nem emlékszek, hogy nyolcadikos tananyag lett volna annak idején, vagy már nem emlékszek rá, amikor tanították, de sejtem, hogy miről van szó. Ennek a jelenségnek szerintem nincsen köze az aurához. Jöhet megint a lepontozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!