Bebizonyították az aura létezését! Ez milyen hatással lesz az emberiségre?
"A kutatás során egy csoport kutató különleges fényképezési technológiát alkalmazott, melynek segítségével rögzíteni tudták az emberek körül lévő energiamezőt. Ezzel a módszerrel kiderült, hogy minden ember körül különböző frekvenciájú elektromágneses hullámok keletkeznek, amelyeket szabad szemmel nem lehet látni, de speciális érzékelőkkel mérhetők. Ezek a hullámok hasonlóságot mutatnak az aura hagyományos leírásával, amely különböző rétegekből áll, és minden réteg más-más aspektust tükröz.
A kutatás továbbá arra is rámutatott, hogy az aura állapota változik az ember érzelmi és testi állapotától függően. Amikor a vizsgálatban résztvevők stressz alatt voltak vagy negatív érzelmeket éltek át, az aurájuk intenzitása és színe megváltozott. Ezzel szemben, amikor nyugodtak és kiegyensúlyozottak voltak, az aurájuk erőteljesebb és harmonikusabb volt. Ez az eredmény összhangban van a régi tanításokkal, melyek szerint az aura a fizikai és pszichológiai állapotot tükrözi.
Végső következtetésként a kutatók kijelentették, hogy az aurát valóban mérhető energia- vagy frekvenciatér alkotja, amely szoros összefüggést mutat az ember egészségi és érzelmi állapotával. Habár a további vizsgálatok szükségesek az aura pontos természetének megértéséhez, ez a kutatás jelentős előrelépés a spirituális elképzelések tudományos igazolásában."
Az aura ugyan létezik, -ezt az "energiát" a kínaiak csí-nek, a japánok kí-nek, az indiaiak és a tibetiek pránának, (Európa esetleg éternek nevezné, ha nem égetnek-ölnek meg mindenkit a keresztények egy évezrede, aki ilyesmit látni/megnevezni bátorkodik)) Ez a jelenség a tudomány által jelenleg "sötét energiának" és "sötét anyagnak" tartott tartományban van.
A tudományos álláspont az jelenleg, hogy minden anyag ami látható, mérhető, tapasztalható a világegyetemben az csupán 5%-a az egésznek, és 95%-k kívül esik a műszereink mérési tartományán.
Ami szerintem gond, hogy mivel a műszereink fizikai anyagból vannak, nem lépnek kölcsönhatásba ezekkel az energiákkal, és ezért nem is kimutatható mérhető műszeresen, habár nagyon sok országban végeztek ilyenekkel kísérleteket, de igazából csak az emberi "műszer", harmadik szemmel érzékelhetők ezek a jelenségek egyelőre.
Egy kínai csikung mester mondta, hogy őt korábban Kínában és Oroszországban is hívták ilyen kísérletkhez, mert bár tudták -úgy gondolták- hogy tudnak ilyen mezőt gerjeszteni, annak sem az irányát, sem a változásait nem tudták érzékelni. Nem tudták hogy növelik, vagy csökkentik, mi az iránya, stb.
Szóval remek lenne -az aura fényképezés -Kirian féle fényképezés talán- már próbálkozott ezzel, de nem tudom merre jár a dolog.
Kikérem magamnak ezt a tagadás dolgot.
Nem találom az egyértelmű bizonyítékot.
Nem fektetek energiát abba hogy tagadjak valamit,ami totál érdektelen számunkra.
#12:
Ja a egyértelmű bizonyíték, hogy leírom, van bizonyítékom.
De nem mutatom meg.
Tudjuk jól, hogy melyik troll vagy, nem tudsz megújulni.
"A tudományos álláspont az jelenleg, hogy minden anyag ami látható, mérhető, tapasztalható a világegyetemben az csupán 5%-a az egésznek, és 95%-k kívül esik a műszereink mérési tartományán."
Ezt ki és hogyan állapította meg? Hol olvasható erről publikáció?
A csillagászok évtizedekkel ezelőtt felfedeztek, hogy nem úgy viselkednek a csillagok és a galaxisok, ahogy a fizika szerint kellene, nem lassul -és majd megáll- a világegyetem tágulása, hanem továbbra is -13,8 milliárd évvel az "ősrobbanás" után - még mindig gyorsulva tágul. Ez viszont ellentmond a fizikának, a tömegvonzásnak.
Ekkor a matematikai modell alapján bevezetésre került a "sötét anyag és sötét energia fogalma" ami kicsit megtévesztő, mert "csak" arról szól, hogy a világ 95%-a körülöttünk láthatatlanul létezik, nem pedig valami sötét cuccról valahol eldugva egy csillag mögött :)
#17: rendben, tudok a sötét anyagról, melynek létezését fizikai modellek és mérések alapján ki lehet jelenteni.
Én arra vagyok kíváncsi, ami nem mérhető, ami "kívül esik a műszereink mérési tartományán". Mert a sötét anyag ezek szerint nem az.
Krampusz 1-nek igaza van, meg a kérdezőnek is. Az étert azt egyébként nem tudom, hogy lehet-e mérni, ha lehet, akkor már valószínűleg rég bebizonyították a létezését, csak titokban, úgy értem hogy egyáltalán nem verték nagydobra, és kifelé a mai napig tagadják, mert ellenkező esetben összeomlana sok minden.
Az aura talán csak részben éteri, mert véleményem szerint tartalmaz ennél is magasabb energiákat, de mindezt a kellően szenzitív emberek képesek érzékelni. Az aura már egy összetett energiamező-rendszer, és emiatt terjed túl a fizikai testen. Magában foglalja az inkarnációban, tehát megtestesült állapotban lévő lélek egész rendszerét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!