Bebizonyították az aura létezését! Ez milyen hatással lesz az emberiségre?
"A kutatás során egy csoport kutató különleges fényképezési technológiát alkalmazott, melynek segítségével rögzíteni tudták az emberek körül lévő energiamezőt. Ezzel a módszerrel kiderült, hogy minden ember körül különböző frekvenciájú elektromágneses hullámok keletkeznek, amelyeket szabad szemmel nem lehet látni, de speciális érzékelőkkel mérhetők. Ezek a hullámok hasonlóságot mutatnak az aura hagyományos leírásával, amely különböző rétegekből áll, és minden réteg más-más aspektust tükröz.
A kutatás továbbá arra is rámutatott, hogy az aura állapota változik az ember érzelmi és testi állapotától függően. Amikor a vizsgálatban résztvevők stressz alatt voltak vagy negatív érzelmeket éltek át, az aurájuk intenzitása és színe megváltozott. Ezzel szemben, amikor nyugodtak és kiegyensúlyozottak voltak, az aurájuk erőteljesebb és harmonikusabb volt. Ez az eredmény összhangban van a régi tanításokkal, melyek szerint az aura a fizikai és pszichológiai állapotot tükrözi.
Végső következtetésként a kutatók kijelentették, hogy az aurát valóban mérhető energia- vagy frekvenciatér alkotja, amely szoros összefüggést mutat az ember egészségi és érzelmi állapotával. Habár a további vizsgálatok szükségesek az aura pontos természetének megértéséhez, ez a kutatás jelentős előrelépés a spirituális elképzelések tudományos igazolásában."
"mérhető gravitációja van."
Értem, és tudnál erről valamit linkelni, hogy megmérték a gravitációját?
Amennyire én tudom, ez még mindig csak egy SEJTÉS, tehát még nem találtak, nem mértek, de kíváncsi vagyok, pár hónap lemaradásban vagyok általában az aktuális eredményekkel mindig.
"Ezen kívül számolnod kell az energiamegmaradással is. Gyanítom, hogy ehhez nem értesz."
Van mérnöki diplomám (is, bár nem ilyen területen vagyok jelenleg), de nyilván tanultam fizikát és kvantum mechanikát is.
A világegyetem jelenleg GYORSULVA tágul, pedig "nem szabadna" neki...szerintem a többség nem érti hogy ez miért nagyon furcsa és mit jelent.
Az energiamegmaradás a "földi fizika" paradigmája, egyáltalán nem biztos hogy a Világegyetemre is érvényes, vagy hogy makro - és kvantum szinten nem e vannak kiskapuk ha mégis.
Elképesztően keveset tudunk a világról, de ezt itt a gyk-n nem nagyon értik.
Bevallom a képeket nem néztem, számomra az aura ás ezeken az energiáknak a léte evidencia, ezért írtam a kommentet, és hogy szerintem nem lesz egyszerű ilyesmit mérni.
Sajnos még a fizikusok között is akad olyan, akin idősebb korára egyre jobban kiütköztek bizonyos mentális problémák, amitől elhajlott a konspirációs elméletek, illetve paranoid gondolkodás irányába, emiatt a közösség kvázi kiközösítette. Nem rosszindulatból vagy tekintélyelv miatt, csak egyszerűen vannak vállalhatatlan kijelentések. Azaz inkább sajnálattal vegyesen.
Rendes mérnök szerintem nem nagyon erőlteti ezt az "aura dolgot" sem.
"Rendes mérnök szerintem nem nagyon erőlteti ezt az "aura dolgot" sem."
Ez nagyon gyatra érv, ezt úgy hívják hogy a másik fél sunyi hiteltelenítési kísérlete, a hitelessége elleni aljas támadás.
Ezt jelenti: "Ha rendes mérnök vagy akkor nem foglalkozol vele, mert ha mégis, akkor te nem rendes mérnök vagy"
Ne már légyszi, ne menjünk le dedóba, hiába az internet.
Ha nincs semmi mondanivalód, akkor csak egyszerűen ne üsd a billentyűket.
Sokan azért támadják az egész "aura dolgot" mert ők nem látják, tehát akkor nincs, és kész....ne már.
Dávid Gyulát nézhetsz még, ő elég jól elmagyarázza.
A lényeg az, hogy a látható anyag mozgásából (pl. a Tejútrendszer kísérő galaxisai), valamint a sötét anyag gravitációs lencsehatásából lehet mérni, hogy hol, mennyi sötét anyag van. Elég sok térképet rajzoltak már erről, például létezik olyan hely is, ahol a galaxisból (ütközés közben) kilökődött a sötét anyag, és most ott van mellette. Ez azért lehetséges, mert úgy néz ki, hogy ez nem súrlódik, tehát a részecskék nem tapadnak egymáshoz (se).
A világ kialakulása is valószínűleg úgy ment, hogy először kialakultak a sötét anyag struktúrák, és e köré rendeződött a normál anyag.
Most csak a legújabb cikkeket néztem.
Az energiamegmaradás az idő létezésén alapul, és minden téridőre érvényes.
A világegyetem keletkezése nem tartozik ebbe, de az azóta eltelt idő viszont igen.
#46: mint mondtam: HA nem tudod megmondani, hogy miben különbözik, AKKOR mind hamis.
Mivel halvány lila gőzöd sincs erről, így én nem kiabálnék ennyire hangosan.
"az uralkodó materialista szemléletű tudomány ellenérdekelt"
Lehetsz hülye, de szerintem ezt nem érdemes hangosan hirdetni. Csak szólok.
Készséggel elhinném, ha mérvadó források igazolnák, még akkor is, ha én nem látom az aurát.
Földönkívüliek létét is elhinném, kénytelen lennék.
Hogy ironikus megfogalmazásom ennyire mellre szívja valaki, inkább azt indikálja talán, mélyen valami bánthatja az írásom igazságtartalma kapcsán.
Ha rám írnak kitalációkat, nem veszem fel.
A pandémia idején különösen kiütközött, hogy egy embernek képesnek kell lennie az információáradatból kiszűrni álhíreket és realitásokat.
Kiderült az is, hogy némely embertársunk erős kihívásokkal küzd a realitásérzék tekintetében: álhíreknek dőlnek be, míg a valósággal hadilábon állnak.
Ezek létező jelenségek.
Továbbra sem releváns a kérdésre a sötét anyag feszegetése, téma terelése.
Ha valaki egyetlen igazi aurafotót tud nekem mutatni, elhiszem hogy van. De eddig csak hamisítványokat láttam. Ha le lehetne fényképezni, akkor már műszerrel mérhető lenne (a kamera lenne az a műszer) szóval bizonyított lenne és hagyhatnánk a vitát.
De ez hogy pár ember látja, az nem az aurát bizonyítja hanem a migrént és mentális betegségeket.
A skizofrének hangokat is hallanak, akkor gondolom azok is valódiak.
Teljesen feleslegesen hadoválsz itt szervizes, és ebben a válaszodban sincs egyetlen tény sem :) Pandémia? Hogy jön ide? Érttelmetlen behozni, ez a tipikus "csak hogy írjak valamit".
Előtte is volt aura, utána is, nincs relevanciája.
Ha visszaolvasnád az írásod, annyi az egész tartalma, hogy mondatokon át változatosan, bújtatottan pocskondiázni próbálod a másik hitelességét.
Semmit mondó, üres, nem ad hozzá a témához.
A sötét anyag és energia a tudomány mai állása szerint a világunk 95%-át alkotja, és láthatatlanul létezik körülöttünk.
Tehát szerinted nem releváns hogy a Világegyetem 95%-a nem látható, érzékelhető részünkre?! :D
Ugye tudod hogy ez nagy butaság?
Ez lefordítva egyszerű nyelvre az, hogy mivel a te szobádban nincs zsiráf és zebra, ezért azok sehol máshol sem léteznek, mert ha neked nincs, akkor nincsenek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!