Tudod mérni, hogy jelenleg melyik fő csakrám hány százalékban működik?
Figyelt kérdés
okt. 9. 11:48
1/30 Krampusz1 válasza:
Aura fényképezéssel "szokták"...lehetséges valamennyire.
Ha A fényképezés közben/előtt megemelem az energiát, máshová viszem a fókuszt, akkor a fényképeken ez látszik.
2/30 A kérdező kommentje:
#1. Köszi. Te kihez, hova jársz aurafotózásra?
okt. 9. 12:34
3/30 Krampusz1 válasza:
Kétszer voltam, egyszer valami kiállításon, egyszer pedig Szentendrén
auracentrum.hu azt hiszem
4/30 A kérdező kommentje:
#3. Köszi. Pont az elmúlt héten hívtunk fel néhány aurafotóst, több megszűnt, már nem foglalkoznak ezzel.
Megírod kérlek privát üzenetben, hogy mennyibe került? Lehet, hogy nyilvánosan nem lehet.
okt. 9. 12:46
5/30 Krampusz1 válasza:
Huhh...pár éve volt, és nem emlékszem bevallom.
6/30 A kérdező kommentje:
#5. Oké. És ez a több oldalas fajta volt vagy az egy lapos?
okt. 9. 12:49
7/30 Krampusz1 válasza:
Az egyik talán egy lapos, a másik több oldalas....amit Szentendrén csinálnak az több oldalas, és elmagyarázzák, stb.
8/30 A kérdező kommentje:
#7. Jó. Régebben már én is voltam, de az tényleg jó régen volt és az ország másik végén laktam.
okt. 9. 12:59
9/30 anonim válasza:
Remélem tudjátok hogy azért szűnnek meg ezek a helyek mert minden esetben 5-10 év szabadságvesztéssel büntethető a tulaj a btk szerint mivel üzletszerű csalást végez. Én azért többet adnék nekik, a legundorítóbb dolog kihasználni valaki ostobaságát haszonszerzési céllal.
10/30 Krampusz1 válasza:
"mert minden esetben 5-10 év szabadságvesztéssel büntethető a tulaj a btk szerint mivel üzletszerű csalást végez"
Akkor a parlamentnek is már rég meg kellett volna szűnnie, és a kormánynak már rég börtönben lenne a helye.
De ezt minek hozod ide, az ezotériába?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!