Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tudod mérni, hogy jelenleg...

Tudod mérni, hogy jelenleg melyik fő csakrám hány százalékban működik?

Figyelt kérdés

okt. 9. 11:48
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
49%
A kormány sajnos érinthetetlen, nekik bármit szabad... Bocs hogy "idehoztam", csak alapvető emberség szerintem szólni embertársamnak hogy ne legyen csalók áldozata ahelyett hogy kárörvendően röhögnék magamban. Számítástechnika témakörben is szóltam a kérdezőnek hogy ne adja meg a pin kódját, nem az OTP-től hívták.
okt. 9. 14:05
 12/30 anonim ***** válasza:
22%
Digitális csakramérőt vegyél a Praktikerben.
okt. 9. 14:45
 13/30 anonim ***** válasza:
0%
#10: Te minek hozod ide a politikát?
okt. 9. 14:46
 14/30 Gabi bácsi ***** válasza:
0%
Most mértem. Sajnos nagyon kis százalékban működnek a csakráid. Rudon cseppeket kéne szájon át vételezni. Kérj meg egy férfi ismerősödet, hogy produkáljon anyagot.
okt. 9. 15:34
 15/30 anonim ***** válasza:

Ha még foglalkozik vele...

[link]

Géppel megnézi, vagy megtanulod könyvből, vagy tőle az auralátást. Ő is látja.

okt. 10. 19:55
 16/30 A kérdező kommentje:
#15. Ismertem. Már elhunyt. Egyszer beszéltem vele, tehát nem baráti ismeretség volt, de úgy értettem, hogy tudom, kire gondoltál.
okt. 10. 21:38
 17/30 anonim ***** válasza:

Tessék?? A Tas nem él?? Csak mert tavaly még aktív volt a Facebookja.

Mi történt vele?!

okt. 10. 22:13
 18/30 A kérdező kommentje:
#17. Igen. Elhunyt. Nem tudom, hogy hogyan. Azt nem tudom, hogy most aktív-e a fb profilja. Egy ismerősöm is ott írt neki és akkor derült ki számunkra, hogy elhunyt, mert nem Tas, hanem a párja válaszolt és a hölgy tájékoztatta arról, hogy meghalt Tas, de nem válaszolt arra, hogy hogyan halt meg.
okt. 10. 22:26
 19/30 anonim ***** válasza:

Igen köszi. Remek ember volt sok tudással, de elég szabad/szabados életet élt és egy kicsit ilyen megnemértett különc volt. Én többször is voltam nála, tanultam tőle ezt-azt, de mostanában nem figyeltem hogy mi van vele. Érdekes hogy 2022 végén átadta a tudását az interneten, amit eddig pénzért lehetett igénybe venni. Szempillantás alatt látta hogy milyen az aurád, milyen állapotban vagy. Tibeti technikát is tanított, kint élt Nepálban, nagyon bátor ember volt.

Ahogy visszakövettem az általános bejegyzéseket kb. 2023 júniusában halhatott meg, de azt nem tudom hogy miben. Azt írták hogy vér kellett neki.

Májusban még tervezett tábort Balatonbogláron, meg júniusra is volt valami, de azt már szerintem nem érte meg.

Ő elég extrém volt. Lehet hogy megmarta valami vagy balesetet szenvedett? Mert simán ez is benne van.

okt. 10. 22:47
 20/30 anonim ***** válasza:
47 évesen.
okt. 10. 22:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!