Tudod mérni, hogy jelenleg melyik fő csakrám hány százalékban működik?
Ha még foglalkozik vele...
Géppel megnézi, vagy megtanulod könyvből, vagy tőle az auralátást. Ő is látja.
Tessék?? A Tas nem él?? Csak mert tavaly még aktív volt a Facebookja.
Mi történt vele?!
Igen köszi. Remek ember volt sok tudással, de elég szabad/szabados életet élt és egy kicsit ilyen megnemértett különc volt. Én többször is voltam nála, tanultam tőle ezt-azt, de mostanában nem figyeltem hogy mi van vele. Érdekes hogy 2022 végén átadta a tudását az interneten, amit eddig pénzért lehetett igénybe venni. Szempillantás alatt látta hogy milyen az aurád, milyen állapotban vagy. Tibeti technikát is tanított, kint élt Nepálban, nagyon bátor ember volt.
Ahogy visszakövettem az általános bejegyzéseket kb. 2023 júniusában halhatott meg, de azt nem tudom hogy miben. Azt írták hogy vér kellett neki.
Májusban még tervezett tábort Balatonbogláron, meg júniusra is volt valami, de azt már szerintem nem érte meg.
Ő elég extrém volt. Lehet hogy megmarta valami vagy balesetet szenvedett? Mert simán ez is benne van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!