Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Akik meg vannak győződve...

Akik meg vannak győződve arról, hogy léteznek természetfeletti dolgok, mi alapján vannak meggyőződve?

Figyelt kérdés
Láttak már valamit? Nem trolloknak szól a kérdés, hanem olyanoknak, akik tényleg hisznek ezekben a dolgokban!

2022. okt. 2. 21:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:
100%

69, szerintem minél értelmesebb vagy, annál könnyebb depresszióssá válni és belebolondulni ebbe az értelmetlen korforgasba…

Az én helyzetem valóban ennyire sötét. Borzalmas mentális betegségeket örököltem és abszolút “követ” a szerencsétlenség

Eleve már akar 15 évesen is megölhettem volna magam, mert bántalmaztak az iskolában. Rengeteg gyerek nem bírja ki és megteszi. Érthető módon

Gyógyszerre csak az elmúlt 3 évben szoktam rá, előtte is súlyosan depressziós voltam

Az ezoteria részt én is bánom… azóta minden napom úgy érzem a sorsom része és a sok szar ami történt velem szinten a sorsom és a karmám része, főleg a magány és a betegségek

2022. okt. 6. 10:26
 72/74 Grimfox ***** válasza:
76%
A mágiát, okkultizmust egyáltalán nem bánom, ez tartja fenn az érdeklődésemet, és ezért nem borulok át az enyhe-középsúlyos depresszióból(váltakozó) a súlyosba. Amíg van az emberben valamennyi motiváció, addig könnyebb felszínen maradni. Gyógyszereket viszont én sem szívesen szedek.
2022. okt. 6. 11:34
 73/74 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem még az enyhébb depresszióval sem érdemes élni, pedig nekem is már inkább az az alapállapot

A pánikrohamra nem tudom milyen módszert lehetne alkalmazni, bár nekem nem az a fő gondom, a megőrüléstől való félelem miatt szoktam panikrohamot kapni

Marpedig ahogy öregszem és tudom hogy egyedül fogok maradni pár és gyerek nélkül évről évre egyre erősebb, pedig még 30 sem vagyok…

Nekem mindenki nagyon erősen javasolja a gyógyszert, mert azt látják hogy már csak az segítene

Ahogy mondtam az ezoteria rajtam csak rontott, pláne mivel a családom folyton arról beszél hogy démonok ülnek rajtunk, ősi átkok meg mindenféle finomság

Nem csoda hogy ilyen családban én is megzakkantam

2022. okt. 7. 18:47
 74/74 Grimfox ***** válasza:
69%
A szakorvos, és a gyógyszeres kezelés annyit el tud érni, hogy élhetőnek érezd az életet. Igazából sok esetben akár permanens tünetmentességet is el tudnak érni. Avagy semi-permanenset, mivel egy durva behatás előhozhatja a tüneteket. De még mindig jobb állapot, mint az állandó tónetekkel élni.
2022. okt. 7. 20:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!