Akik meg vannak győződve arról, hogy léteznek természetfeletti dolgok, mi alapján vannak meggyőződve?
69, szerintem minél értelmesebb vagy, annál könnyebb depresszióssá válni és belebolondulni ebbe az értelmetlen korforgasba…
Az én helyzetem valóban ennyire sötét. Borzalmas mentális betegségeket örököltem és abszolút “követ” a szerencsétlenség
Eleve már akar 15 évesen is megölhettem volna magam, mert bántalmaztak az iskolában. Rengeteg gyerek nem bírja ki és megteszi. Érthető módon
Gyógyszerre csak az elmúlt 3 évben szoktam rá, előtte is súlyosan depressziós voltam
Az ezoteria részt én is bánom… azóta minden napom úgy érzem a sorsom része és a sok szar ami történt velem szinten a sorsom és a karmám része, főleg a magány és a betegségek
Szerintem még az enyhébb depresszióval sem érdemes élni, pedig nekem is már inkább az az alapállapot
A pánikrohamra nem tudom milyen módszert lehetne alkalmazni, bár nekem nem az a fő gondom, a megőrüléstől való félelem miatt szoktam panikrohamot kapni
Marpedig ahogy öregszem és tudom hogy egyedül fogok maradni pár és gyerek nélkül évről évre egyre erősebb, pedig még 30 sem vagyok…
Nekem mindenki nagyon erősen javasolja a gyógyszert, mert azt látják hogy már csak az segítene
Ahogy mondtam az ezoteria rajtam csak rontott, pláne mivel a családom folyton arról beszél hogy démonok ülnek rajtunk, ősi átkok meg mindenféle finomság
Nem csoda hogy ilyen családban én is megzakkantam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!