Akik meg vannak győződve arról, hogy léteznek természetfeletti dolgok, mi alapján vannak meggyőződve?
Ez amikor poharat beleteszel szajjal lefelé a vizbe kiveszed es nem lett vizes belul.
Valami hirtelen gyors mozdulat miatt lehet akár örvény is.
Sztem fizika magyarázná
22# Egy állandó betegségem biznyos tüneteinek kialakulása ellen használok két módszert. Mivel nem állandóan használom, hanem csak olyan esetekben, amikor a tünet várhatóan elő fog jönni, ezért jól ellenőrizhető. Főleg, hogy random is előjön, azaz nem csak olyankor, amikor számítok rá, és az egyik módszer, amit nem előre kell használni, hanem közben, az ilyenkor is hat.
(Sajnos a betegség felszámolására nem ismerek módszert...)
Okés, de mivel szűröd ki, hogy biztos ez a módszer segít?
#28 és #30
Nem, nem feltétlenül hiszek a természetfelettiben, de ki sem zárom, mint lehetőséget ezért is vártam rá tudományos magyarázatot, amit nem kaptam meg (egyelőre).
A kérdező kérdezett, én elmondtam egy esetet, amire én anno nem találtam magyarázatot.
Szerintem eléggé részletesen leírtam - hiába... van aki csak a tudományos képletek elolvasására alkalmas.
Sajnálom, hogy "bearanyoztam" a napod, 30-as :D, elhiszed? ... Ja nem,...nincs rá bizonyítékod :D:D ;)
A "cipős" vagyok... Igen, valahogy én is így gondolom. Köszönöm.
Grimfox, tudod ha mást nem teszel csak egy dolgot a gyógyulásodért, az még nem azt jelenti, hogy tuti az segít.
Ezt egy felnőtt embernek kell leírnom?
Nah már csak azt kellene leírnod, hogy mi a problémád.
Azt meg tegyük hozzá, hogy a tünet kezelése nem azt jelenti, hogy meggyógyultál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!