Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Akik meg vannak győződve...

Akik meg vannak győződve arról, hogy léteznek természetfeletti dolgok, mi alapján vannak meggyőződve?

Figyelt kérdés
Láttak már valamit? Nem trolloknak szól a kérdés, hanem olyanoknak, akik tényleg hisznek ezekben a dolgokban!

2022. okt. 2. 21:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
100%

Ez amikor poharat beleteszel szajjal lefelé a vizbe kiveszed es nem lett vizes belul.

Valami hirtelen gyors mozdulat miatt lehet akár örvény is.

Sztem fizika magyarázná

2022. okt. 3. 22:38
 32/74 Grimfox ***** válasza:
68%

22# Egy állandó betegségem biznyos tüneteinek kialakulása ellen használok két módszert. Mivel nem állandóan használom, hanem csak olyan esetekben, amikor a tünet várhatóan elő fog jönni, ezért jól ellenőrizhető. Főleg, hogy random is előjön, azaz nem csak olyankor, amikor számítok rá, és az egyik módszer, amit nem előre kell használni, hanem közben, az ilyenkor is hat.

(Sajnos a betegség felszámolására nem ismerek módszert...)

2022. okt. 4. 00:32
 33/74 anonim ***** válasza:

Okés, de mivel szűröd ki, hogy biztos ez a módszer segít?

2022. okt. 4. 00:58
 34/74 Grimfox ***** válasza:
68%
Azzal, hogy mást nem teszek ellene. Nem nagyon lehet. Nem véletlen így próbálkozok. Példának is azért ezt hoztam fel, mert ezzel az adott módszerrel van a legtöbb tapasztalatom. Más dolgokat csak esetileg próbáltam, vagy külső szemlélő számára nem észlelhető az eredménye.
2022. okt. 4. 01:02
 35/74 anonim ***** válasza:
52%

#28 és #30

Nem, nem feltétlenül hiszek a természetfelettiben, de ki sem zárom, mint lehetőséget ezért is vártam rá tudományos magyarázatot, amit nem kaptam meg (egyelőre).

A kérdező kérdezett, én elmondtam egy esetet, amire én anno nem találtam magyarázatot.

Szerintem eléggé részletesen leírtam - hiába... van aki csak a tudományos képletek elolvasására alkalmas.

Sajnálom, hogy "bearanyoztam" a napod, 30-as :D, elhiszed? ... Ja nem,...nincs rá bizonyítékod :D:D ;)

2022. okt. 4. 10:38
 36/74 Grimfox ***** válasza:
75%
Ha beleásod magad a pszichológiába, de nem ragaszkodsz mereven a materialista megközelítéshez, hanem az elmét önmagában vizsgálod, nem mint mondjuk a test termékét, akkor a "természetfeletti" sok jelenségére kapsz tudományos magyarázatot. És nem feltétlen olyat, ami cáfolja azt a bizonyos természetfelettit. Alapvetően minden természetes, nincs természetfeletti. Olyan van, amit nem ismerünk/nem értünk. Ezért nem fogsz olyat találni, ami természetfeletti, de sok érdekes, és különös dologra bukkanhatsz.
2022. okt. 4. 10:59
 37/74 anonim ***** válasza:
52%

A "cipős" vagyok... Igen, valahogy én is így gondolom. Köszönöm.

2022. okt. 4. 11:06
 38/74 anonim ***** válasza:

Grimfox, tudod ha mást nem teszel csak egy dolgot a gyógyulásodért, az még nem azt jelenti, hogy tuti az segít.

Ezt egy felnőtt embernek kell leírnom?

2022. okt. 4. 12:52
 39/74 Grimfox ***** válasza:
52%
Ahogy írtam is, nem a gyógyulásomért teszem, hanem egy bizonyos tünet jelentkezését akadályozom meg. Azt is írtam, hogy más erre alkalmas dolgot nem találtam. Ez alatt a gyógyszereket, gyógynövényeket, és alternatív gyógymódokat is értem. Sok ilyesmin végigzongoráztam. Továbbá azt is leírtam, hogy a problémámra nem ismerek gyógymódot.
2022. okt. 4. 15:23
 40/74 anonim ***** válasza:

Nah már csak azt kellene leírnod, hogy mi a problémád.

Azt meg tegyük hozzá, hogy a tünet kezelése nem azt jelenti, hogy meggyógyultál.

2022. okt. 4. 16:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!