Akik meg vannak győződve arról, hogy léteznek természetfeletti dolgok, mi alapján vannak meggyőződve?
Grimfox ez így elég tág fogalom hogy eredmény. Ki érzékelte az eredményt? És milyen eredmény?
Mennyire lehet elvonatkoztatni az eredményt az érzékelőtől? Értsd egyedül tapasztalja e csak az eredményt, és ha igen akkor csak az érzékelőn belül nyilvánul e meg? Nincs a külvilág számára megfigyelhető eredmény?
Mert ha ezekre igen a válasz akkor nem hinném hogy ezzel az eredménnyel objektívan lehetne számolni. Max ha valahogy képes a mások által is megfigyelhető valóságra reflektálni.
Azon kívül, hogy olyan hozzám közel álló emberek "természetfeletti" beszámolóit elhiszem, akikben tapasztalataim miatt is teljesen megbízom, ezek az én saját tapasztalataim közül a legmeggyőzőbbek:
-reikivel már gyógyítottam meg más hosszútávú egészségügyi problémáit, ami a kezelésem előtt semmilyem gyógyszer által nem gyógyult.
-láttam szellemet, borzalmas volt. Alapból csak minden vízalapú cuccot (csapok, lefolyók) tett tönkre az albérletes lakásban, amit akár a véletlenre is foghatnánk, mert nem "láttam", csak sejtettem, hogy nem valami "fizikai" jelenség van a háttérben, de egyszer láttam! is azt/őt ahogy az energiámat csapolja meg- na, ez volt a borzalmas élmény. Azóta rég elköltöztem.
Itt konkrét példát kellene írni. Kinek mi számít természetfelettinek?
Én pl jeleket látok nagyon sokat, ha azok valóban jelek, akkor az számomra bőven természetfeletti. De ebben senki sem ért velem egyet, azt mondják a zavart elmém miatt látok jeleket
Egyszer fényes nappal későn vettem észre és beletrappoltam fél lábbal egy mélyebb pocsolyába, éreztem a vizet, ahogy átcsap a lábam felett és belesüllyed a lábam.
Vártam az elázott zokni érzést, ami nem jött. Száraz maradt a lábam sőt, a cipőm is. Máig nem értem. Visszanéztem, a pocsolya ott volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!